Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notum Yerlerde

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,882
675
113
bu kumar maffetti benide ne kart kaldı ne elde avuçta bişey borç desen gırla ne yapacaz bilmiyom

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
595
113
bu kumar maffetti benide ne kart kaldı ne elde avuçta bişey borç desen gırla ne yapacaz bilmiyom
hepimiz mahfolmuş durumdayız çepte yok 1 kuruş saç sakal birbirine karışmış her gün borç mesajları geliyoyor allah yardımcımız olsun

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
151
43
belki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insan
Eyvallah kardeşim 🙏

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
belki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insan
Bende orda bozdurdum 24 bin küsür tutuyordu 6 taksite 4 bin küsür peşinat ödedi adam 10 bin de bana verdi şimdi 5 ay 4.100 ödicem 20.500 olarak adamın cepten 14 bin çıktı 20klık telefon aldı rahat 4 5 k kâr etti güzel iş

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,181
513
113
kredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Dost komisyonla bu işi yapan var ama öncelikle banka hesabına giriş çıkış olması lazm 6 ay falan öyle giriş çıkış yapıyorlar hesabına para olarak yani. Sonra puanın düzeliyor 1 m 2 m kdr cekebiliyorsun komisyon vererek

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Bende orda bozdurdum 24 bin küsür tutuyordu 6 taksite 4 bin küsür peşinat ödedi adam 10 bin de bana verdi şimdi 5 ay 4.100 ödicem 20.500 olarak adamın cepten 14 bin çıktı 20klık telefon aldı rahat 4 5 k kâr etti güzel iş
Bende giricem bu işe valla niyetim var uzun zamandır.

duvar01

Oe lıste " @Ortakoy @Ferdiuras @mytical91
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
987
113
Hepsıburada olayı ne hıcbı mal mulk kredı notuda yok verırlermı ne gerekıo

duvar01

Oe lıste " @Ortakoy @Ferdiuras @mytical91
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
987
113
Allah ıcın bılen yazsın hepsıburada lımıtı ıcın nabmak lazım

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
Dogru bılgılerle uye olmak gerekıo dımı o zmn nası anlıcakla dogru bılgılerımın oldugunu
Dostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂