- 1,878
- 675
- 113
bu kumar maffetti benide ne kart kaldı ne elde avuçta bişey borç desen gırla ne yapacaz bilmiyom
hepimiz mahfolmuş durumdayız çepte yok 1 kuruş saç sakal birbirine karışmış her gün borç mesajları geliyoyor allah yardımcımız olsunbu kumar maffetti benide ne kart kaldı ne elde avuçta bişey borç desen gırla ne yapacaz bilmiyom
dostum zaten arabayla toptancılık yapıyorum toptancıya borcum var araba arıza yaptığı için denkleştiremiyorum borcumu elimdeki para arabaya gitti diye açığım oluştuGit bi hafta inşaatta çalış kazanırsın boş işleri bırak
Eyvallah kardeşim 🙏belki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insan
Biliyorum kardeşim ya sen iyi adamsın 😁Aynen alüminyum folyo demek istedim![]()
Bende orda bozdurdum 24 bin küsür tutuyordu 6 taksite 4 bin küsür peşinat ödedi adam 10 bin de bana verdi şimdi 5 ay 4.100 ödicem 20.500 olarak adamın cepten 14 bin çıktı 20klık telefon aldı rahat 4 5 k kâr etti güzel işbelki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insan
Dost komisyonla bu işi yapan var ama öncelikle banka hesabına giriş çıkış olması lazm 6 ay falan öyle giriş çıkış yapıyorlar hesabına para olarak yani. Sonra puanın düzeliyor 1 m 2 m kdr cekebiliyorsun komisyon vererekkredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Bende giricem bu işe valla niyetim var uzun zamandır.Bende orda bozdurdum 24 bin küsür tutuyordu 6 taksite 4 bin küsür peşinat ödedi adam 10 bin de bana verdi şimdi 5 ay 4.100 ödicem 20.500 olarak adamın cepten 14 bin çıktı 20klık telefon aldı rahat 4 5 k kâr etti güzel iş
Temiz iş birde ödemeyi sipariş tamamlanınca ödüyorlar riski de yokBende giricem bu işe valla niyetim var uzun zamandır.
Yaptığım iş dolayısıyla ticarete girer mi bu iş ondan korkuyorum. Memurluktanda olmayalım sonra, memur ticari gelir kazanamaz kanunen.Temiz iş birde ödemeyi sipariş tamamlanınca ödüyorlar riski de yok
İsim doğru mu finbirkredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Memurların hepsi orada dostum 😂Yaptığım iş dolayısıyla ticarete girer mi bu iş ondan korkuyorum. Memurluktanda olmayalım sonra, memur ticari gelir kazanamaz kanunen.
Hepsiburada indir kayıt ol hepsipay gir limit al de verirse verirAllah ıcın bılen yazsın hepsıburada lımıtı ıcın nabmak lazım
Selfı falan ıstıomus dogrumu tıpım cok cırkın utanıomHepsiburada indir kayıt ol hepsipay gir limit al de verirse verir
Valla elimizde bir memurluk var onuda riske atmak istemiyorum. Hepten biterim yoksaMemurların hepsi orada dostum 😂
Yoo istemiyor sadece Hepsifinansa ister hepsiburada limitine istemiyorSelfı falan ıstıomus dogrumu tıpım cok cırkın utanıom
Dogru bılgılerle uye olmak gerekıo dımı o zmn nası anlıcakla dogru bılgılerımın oldugunuYoo istemiyor sadece Hepsifinansa ister hepsiburada limitine istemiyor
Dostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂Dogru bılgılerle uye olmak gerekıo dımı o zmn nası anlıcakla dogru bılgılerımın oldugunu