Aynı benimde borç yok birşey yok vermiyor hiçbiriUlan şu puana 1 tl kredi vermiyor şerefsizler icra yok bişi yok ne garanti ne bu vermiyor
Aynı benimde borç yok birşey yok vermiyor hiçbiriUlan şu puana 1 tl kredi vermiyor şerefsizler icra yok bişi yok ne garanti ne bu vermiyor
Kredi kullanım sıklığına bakıyorlar galiba sürekli kullandık gerçi hepsini de ödedik ama yine de vermiyorAynı benimde borç yok birşey yok vermiyor hiçbiri
Evet olabilirBu kredi notu neye göre veriliyor benim senelerdir hiçbi bankaya borcum yok icra dosyası felan hiçbişey yok kredi kartı bile çıkmıyor sigorta olmadığından mı acaba
Bu yeni koza limit sadece 10kmı dost alıp satacak bişe bulunmazki 10k ileYenikoza herkese veriyor diye biliyorum bizim icralık arkadas almisti ama kullanmadi
Nasıl bir şeyBu yeni koza limit sadece 10kmı dost alıp satacak bişe bulunmazki 10k ile
Bozumcular en fazla 3.5 4 bin veriyor 10k limite hiç bulaşma bende de var 3 aydır öyle duruyor limitBu yeni koza limit sadece 10kmı dost alıp satacak bişe bulunmazki 10k ile
Bilsem sormam zaten dost bende yeni üye oldu kimlik selfie istedi 10k limit için ama 10k ile alıp satacak bise bulunmazNasıl bir şey
Artmıyor yaniBozumcular en fazla 3.5 4 bin veriyor 10k limite hiç bulaşma bende de var 3 aydır öyle duruyor limit
Kullanılabilir limit 0 senin sanki toplam kart limiti 50000 herhaldeEkli dosyayı görüntüle 780789
şuan böyle gözüküyor kartlarım kısmındayken anlamadım millete 2000 limit veriyomuş uygulama benim kredi notum iptal niye 50 verdi ki? daha doğrusu verdi mi ag?
Sorma dost 20k hepsiburada bozdurdum 10k aldım kaybettim 30k financell bozdurdum 25k aldım 57k vurdum bi kaç borç ödedim tekrar hepsini kaybedip ödediğim kartları da boşalttım 1 ay sonra taksitler gelecek 13 bin financell taksiti 4.100 hepsiburada taksiti 3.200de Türk Telekom taksiti kartları saymıyom iyice patlıyoruz iyi ki kredi vermiyor yoksa oda gidecekHepimiz aynıyız kumar oynayan in bankahesabinda para kalmaz Çebi de varsa ve bankamatik uzaksa kalıyor i da 1 gün 2. Gün kısarak gidip yatırıyoruz Allah sonumuzu hayireylesin
Bazıları arttırıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum dostArtmıyor yani
Yok sadece kıyafet falan alınıyorYeni kozayla tlfn kontur yukleniyorsa hepsini yükle sonra numarayı kapat iade ediyorlar 7 günde parayi
Onu öğrenmek lazım işte işimiz bozumculara kalırsa büyük zarar iyi Bi telefon alıp satmak gerek zarar etmemek içinBazıları arttırıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum dost
Elektronik yokmuYok sadece kıyafet falan alınıyor
Telefon yokki yenikoza daOnu öğrenmek lazım işte işimiz bozumculara kalırsa büyük zarar iyi Bi telefon alıp satmak gerek zarar etmemek için
Ozaman boş iş ya aynısı benim duyduysan ender mağazaları var 30bin limitim var ama oda hep kıyafetTelefon yokki yenikoza da