Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notum Yerlerde

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Yapsa bile anca kendi peşinatı varsa bozar o limiti bozumcular ad soyad hepsine dikkat ediyor hepsipay adıyla para gönderecekleri iban falan aynı olmalı 😂
Onlarda Allah korkusundan parayı kabul etmemezlik yapmıyor emin ol. Parayı çektikleri isim üzerindeki şahıs mahkemeye verirse kendileri de yanar, ondan korkuyorlar. Yoksa kimse kimseye acımaz, parasına bakar.

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
2 hafta içinde inşallah borçları 0 layacam arkadaş diyorki hemen bankaya git kredi kartı verirler diyor

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Dostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂
Dumenı nerden cıkardın be kıral ben oranın ısleyısını bılmıom kredı cekmek ıcın ne ıstıolar her hesap acana vermezler teyıt ıcın ne ıstıolar dıe sordum anamdan babamdan kredı cekmek nası bı serefsızlık aw neler dusunuon

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,457
1,202
113
Hadi'den başkası yalan bankalar 500tl limit vermez bana hadi'de 45k limitim var🤩

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
305
83
Ulan hepsiburda limiti bile vermedi bana hadi kredi kartı vermedi. Çünkü findekse girince puan olusturulamadi yaziyor