- 2,256
- 1,053
- 113
kumar adama neler yaptırıyor görüyorsun demi reisDostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂
kumar adama neler yaptırıyor görüyorsun demi reisDostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂
Yapsa bile anca kendi peşinatı varsa bozar o limiti bozumcular ad soyad hepsine dikkat ediyor hepsipay adıyla para gönderecekleri iban falan aynı olmalı 😂kumar adama neler yaptırıyor görüyorsun demi reis![]()
Onlarda Allah korkusundan parayı kabul etmemezlik yapmıyor emin ol. Parayı çektikleri isim üzerindeki şahıs mahkemeye verirse kendileri de yanar, ondan korkuyorlar. Yoksa kimse kimseye acımaz, parasına bakar.Yapsa bile anca kendi peşinatı varsa bozar o limiti bozumcular ad soyad hepsine dikkat ediyor hepsipay adıyla para gönderecekleri iban falan aynı olmalı 😂
Aynen öyleOnlarda Allah korkusundan parayı kabul etmemezlik yapmıyor emin ol. Parayı çektikleri isim üzerindeki şahıs mahkemeye verirse kendileri de yanar, ondan korkuyorlar. Yoksa kimse kimseye acımaz, parasına bakar.
Hemen verirler diyor birde 🤣2 hafta içinde inşallah borçları 0 layacam arkadaş diyorki hemen bankaya git kredi kartı verirler diyor
Eyvallah broBiliyorum kardeşim ya sen iyi adamsın 😁
Dumenı nerden cıkardın be kıral ben oranın ısleyısını bılmıom kredı cekmek ıcın ne ıstıolar her hesap acana vermezler teyıt ıcın ne ıstıolar dıe sordum anamdan babamdan kredı cekmek nası bı serefsızlık aw neler dusunuonDostum sen belli bir dümen çeviriyon ananın babanın adına açıcan galibada anlarlar rahat ol doğrumu değil mi diye 😂
2 k verdi bana bir boka yaramıyor limitHadi'den başkası yalan bankalar 500tl limit vermez bana hadi'de 45k limitim var🤩
Normal limit mi kart mı? Benim 45k limit kart limiti2 k verdi bana bir boka yaramıyor limit
ben karti teslim almadim daha uygulamada 45k gozukuyor limitim o mudur yoksa karti teslim alinca mi belli olacakNormal limit mi kart mı? Benim 45k limit kart limiti
Limitin o kanka kart gelince kullanıma açılırben karti teslim almadim daha uygulamada 45k gozukuyor limitim o mudur yoksa karti teslim alinca mi belli olacak
eyw 10k lazimdi bunu nerden coebilirim karttaki limitiLimitin o kanka kart gelince kullanıma açılır
Ben Kassa uygulamasından çözüyordum oraya yatırıp ibana çekiyordum günlük 5k limit var şuan bilmiyorum 7 8 ay önce öyle yapıyordumeyw 10k lazimdi bunu nerden coebilirim karttaki limiti
tmmdir cok tsk ettimBen Kassa uygulamasından çözüyordum oraya yatırıp ibana çekiyordum günlük 5k limit var şuan bilmiyorum 7 8 ay önce öyle yapıyordum
O limite en temizi kuyumcuya git nakit lazım de altın satsın sana tekrar ona sat çekiniyorsan altını al başka yere gidip boz baya zarar yazar ama en temizi bueyw 10k lazimdi bunu nerden coebilirim karttaki limiti