Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notum Yerlerde

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Reis bu hepsipay benim iki hesap varmış o yüzden limit gözükmüyor banka durumlarım iyi merak ettim ne kadar çıkartır diye
Hesabın birisine girişim yok tel mail den dolayı
Var mı bilgisi olan

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Ben findeks paketi aldım geçen sene askerdeyken gecikmeden dolayı kredi kartı avukata düşmüştü onun için puan oluşmuyor. Findeks ile görüştüm avukata borç gittiği andan itibaren 1 sene puan olusmuyormus. Borcu kapattım ben ama Haziran ayına kadar kredi puani hesaplanmasini beklicem mecbur
Yok öyle birşey kısa süre olusmuyor kullanım olmazsa kredi ,kredi kartı vs
Avukata gitti olusmuyor diye birşey yok dostum yanlış bilgi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
Kimin iyiki aminyum

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
kredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Bi uygulama vardı herkese 10k veriyordu teknoloji ürünler falan satıyor piyasaya göre biraz pahalı sen ordan alıp bir de satacaksın yari yariya gider gibi adini öğrenince yazacagim

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
Bi uygulama vardı herkese 10k veriyordu teknoloji ürünler falan satıyor piyasaya göre biraz pahalı sen ordan alıp bir de satacaksın yari yariya gider gibi adini öğrenince yazacagim
Yenikoza herkese veriyor diye biliyorum bizim icralık arkadas almisti ama kullanmadi

faray44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
135
63
Hepsiburada limiti yada hepsifinans limiti bunlari cevirmenin bi yolu varmi arkadaslar bilen biri varmi yardimci olacak

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Reis bu hepsipay benim iki hesap varmış o yüzden limit gözükmüyor banka durumlarım iyi merak ettim ne kadar çıkartır diye
Hesabın birisine girişim yok tel mail den dolayı
Var mı bilgisi olan
Hepsiburadayi arayıp duzeltirmek için kayıt olusturuyorsun onlar 1-3 iş gününde geri dönüş yapıyor

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,660
4,533
113
Git bi hafta inşaatta çalış kazanırsın boş işleri bırak

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,143
1,253
113
Kredi notun yerlerde ise 2 sebebi vardır
Ya daha önce hiç kredili ürün kullanmamissin veya cok az kullanmissin bu kolay iş kredi alamazsın ama güzel kredi kartı alabilirsin

Ya da daha önce ödemede bir sorun yaşamışsın. Eğer böyleyse sana rutin bankacılık sisteminde sana asla kredili ürün vermezler. Hadi'ye bakabilirsin Bi onlar veriyor bu tarz durumlarda.
Hadi ne oluyor reis

Clup007

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
10
3
Kardeşler 40 yasındayım kk kredi vs 2017 de 2 milyon patladım 15 16 icra dosyası vs oldu.
hepsini sıraya taktım ödedim 1.6 milyona yakın para 3 bin 5 bin kestiler maastan onlardan kurtuldum çok şükür
kurtuldum kurtulali bu beladan 7 8 yilda asgari ücretten%15 % 20 fazla maaş alıyorum cepte para hiç eksik
Olmadi çok şükür kumarida bıraktım vurursa kafaya alıyorum demo moda bas Baba bas 😂 inanin bir süre sonra beyin alışıyor onuda aramıyor velhasıl kelam sakın borcunuzu faizli parayla kapatmaya kalkmayın yok kart patlar haciz gelir vs gelsin baba canınızı alamazlar sakın kalın ve sabırla sıraya takılan kimse ödemesini yapın borç bitecek cepte para olacak emin olun çünkü borç orn:20k sen faizle kapatıp 50k 60 yapion sonra sarmala bi takılıyon bi baktın benim gibi milyonluksun dikkat edin ısrarla diyorum sakın borcu faizli parayla kapatmayın.

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kardeşler 40 yasındayım kk kredi vs 2017 de 2 milyon patladım 15 16 icra dosyası vs oldu.
hepsini sıraya taktım ödedim 1.6 milyona yakın para 3 bin 5 bin kestiler maastan onlardan kurtuldum çok şükür
kurtuldum kurtulali bu beladan 7 8 yilda asgari ücretten%15 % 20 fazla maaş alıyorum cepte para hiç eksik
Olmadi çok şükür kumarida bıraktım vurursa kafaya alıyorum demo moda bas Baba bas 😂 inanin bir süre sonra beyin alışıyor onuda aramıyor velhasıl kelam sakın borcunuzu faizli parayla kapatmaya kalkmayın yok kart patlar haciz gelir vs gelsin baba canınızı alamazlar sakın kalın ve sabırla sıraya takılan kimse ödemesini yapın borç bitecek cepte para olacak emin olun çünkü borç orn:20k sen faizle kapatıp 50k 60 yapion sonra sarmala bi takılıyon bi baktın benim gibi milyonluksun dikkat edin ısrarla diyorum sakın borcu faizli parayla kapatmayın.
Tecrübe ile sabit diyorsun doğru diyorsun