Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notum Yerlerde

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
dostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.

Ekli dosyalar

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Yok öyle birşey kısa süre olusmuyor kullanım olmazsa kredi ,kredi kartı vs
Avukata gitti olusmuyor diye birşey yok dostum yanlış bilgi
Findeks kredi danismani söyledi kral hatta tarih verdi kredi puani olusacagina dair. Bende öyle biliyordum onun için teminatlı kredi kartı kullanıyorum hatta 3 aydır sürekli de düzenli ödedim hala oluşmadı puan

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
dostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Limiti nasıl bozdurdun acaba

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
105
43
teminatlı kredi kartı çıkart

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
151
43
Nakite çevrilir mi yoksa sadece alışveriş limiti mi

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,529
2,549
113
Ne aldın dost 19k lık telefon mu

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Limiti nasıl bozdurdun acaba
Nakite çevrilir mi yoksa sadece alışveriş limiti mi
belki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insan

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Kaç kaç ödüyorsun taksit
ben 12 taksit yaptim. Taksit sayısı yükseldikçe bize iteledikleri fahiş faiz, ivir zıvır daha da yükseliyor, bu yüzden toplam geri ödenecek tutar 22.000'ne yakın. Her taksidim de 1800 küsur. Ama 3 yada 4 taksit yapılırsa geri ödenecek toplam tutar da baya azalıyor.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Sadece referansla üye olunan yerden bahsediyorsun herhalde