- 4,673
- 2,418
- 113
Baro boynun altında kalsın hemiBen geçen findekseten 60 tl ye notuma baktirayim dedim findeks bana ne notu aqq herifi bankalar vur emri çıkartmadigina dua et dedi
Baro boynun altında kalsın hemiBen geçen findekseten 60 tl ye notuma baktirayim dedim findeks bana ne notu aqq herifi bankalar vur emri çıkartmadigina dua et dedi
Eyvallah bizden ağa😁Eyvallah reis
Öyle oldu valla acı tecrübe ama yol yok başka kurtulmanın Ömür boyu seyyar kole yaparlar adamı yoksaTecrübe ile sabit diyorsun doğru diyorsun
Aynen doğru insanı sıkıntı stres ipe götürüyor insan çıkış yolu bulamadimi gozude görmüyorÖyle oldu valla acı tecrübe ama yol yok başka kurtulmanın Ömür boyu seyyar kole yaparlar adamı yoksa
Her bilet etkinliğinde bilet aldıgımızdan kendileri verdilerReisim bilmediğimden soruyorum affola , bu biletci üye ne demek
dostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Findeks kredi danismani söyledi kral hatta tarih verdi kredi puani olusacagina dair. Bende öyle biliyordum onun için teminatlı kredi kartı kullanıyorum hatta 3 aydır sürekli de düzenli ödedim hala oluşmadı puanYok öyle birşey kısa süre olusmuyor kullanım olmazsa kredi ,kredi kartı vs
Avukata gitti olusmuyor diye birşey yok dostum yanlış bilgi
Limiti nasıl bozdurdun acabadostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Banka o daHadi ne oluyor reis
Aynen alüminyum folyo demek istedimAliminyum demek istedi arkadaş küfür yok 😁🤣😁
Nakite çevrilir mi yoksa sadece alışveriş limiti midostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Eva avm den taksitle altın alkredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Ne aldın dost 19k lık telefon mudostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Limiti nasıl bozdurdun acaba
belki site ismi yazmak burda yasak olabilir diye yazmıyorum. fakat forum siteleri var Orda kurumsal olarak bu isi yapan kişiler var. Onlardan birine bozdurdum. Benim limitimle telefon alıyor, ertesi gün kargo ulaşınca ödemeyi yapiyor. Telefonu ben alip satsam daha kârlı olurdum ama hepsiburada limitiyle ürün almak için ilk taksidi peşin vermek gerekiyor. Benim de peşinat olmadığı için mecbur başkasına bozdurdum. Tavsiyem bin, ikibin peşinat parası varsa elinizde kendiniz limitiniz dahilinde telefon alip satın. Aksi takdirde baya zarar ediyor insanNakite çevrilir mi yoksa sadece alışveriş limiti mi
ben almadım, bozdurdugum adam 17k telefon aldi.Ne aldın dost 19k lık telefon mu
Kaç kaç ödüyorsun taksitben almadım, bozdurdugum adam 17k telefon aldi.
ben 12 taksit yaptim. Taksit sayısı yükseldikçe bize iteledikleri fahiş faiz, ivir zıvır daha da yükseliyor, bu yüzden toplam geri ödenecek tutar 22.000'ne yakın. Her taksidim de 1800 küsur. Ama 3 yada 4 taksit yapılırsa geri ödenecek toplam tutar da baya azalıyor.Kaç kaç ödüyorsun taksit
Sadece referansla üye olunan yerden bahsediyorsun herhaldedostum yanlış yere başvurmuşsun. Bu başvurduğun yer hepsiburadanin aracı olduğu normal banka kredi bölümü. Normal bankalar sana zaten kredi vermiyorki. Benim dediğim şey, ekran görüntüsündeki hepsiburadanin kendi alışveriş limiti. Bunu da uygulamayı indirdikten sonra, hesabını dogrulayarak yapabilirsin.
Şon çözüm a101 hadikredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı