Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dolmabahçe'deki Derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Kozlarını Paylaşacak

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,286
9,811
113
Salıncak diye boşuna demiyoruz. Fenere göstere göstere hediye edilen bir maç oldu

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,395
10,650
113
Yess Bologna 3 attı fener 3 attı yav yine iyi vurduk iddaadan nazar değmesin 😂

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,046
4,774
113
Salıncak diye boşuna demiyoruz. Fenere göstere göstere hediye edilen bir maç oldu
Orkun fenere çalıştı beleş 3 puan /3/4 yiyecekleri maçı aldı adamlar Beşiktaş bu psikolojiyi hiç bir zaman yönetemiyor

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,395
10,650
113
Tiyatroya inanmayın dostlar. Hakemde normal değil. Bu maç normal bir maç değil
Onu bunu bilmemde çok para vuranlar oldu fener yendi 2.5 üst , 3.5 üst oldu karşılıklı gol oldu ilk yarı 1.5 üst geldi kırmızı kart olur geldi geldide geldi yani yüzbinler basanlar vardır onlar şimdi köşelik bizde böyle konuşup kendimizi yoralım

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,286
9,811
113
Onu bunu bilmemde çok para vuranlar oldu fener yendi 2.5 üst , 3.5 üst oldu karşılıklı gol oldu ilk yarı 1.5 üst geldi kırmızı kart olur geldi geldide geldi yani yüzbinler basanlar vardır onlar şimdi köşelik bizde böyle konuşup kendimizi yoralım
Ben aldım para dost. İy kg var. İy 2.5 üst özel oran. Yedik ama son 500ü kaldı bastım onuda rastgele bi kupona

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,030
1,596
113
Hakem sıkıntılı iy fenerin 2/3 kartını vermedi ancak kırmızı doğru orta sahada o hareketi niye yaparsın
Satılmış köpek orkun o kadar belli etti ki o hareketi yaparken bile bile kırmızı yedi Sergen abisi söylemiştir attır diye kendini

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
10,438
113
H
Haşim hangi takımlısın bilmiyorumda seneryo olucak ne oldu ortada bi anlatsana bana bu kadar çekememezlik yapmayın büyük ihtimal gslisin sıra sizede gelecek he bi seneryo varsa ortada tezgahın başı gsdir

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,262
3,001
113
Sergen kırmızı diye bı site özel oran açmıştı .gülmüştüm lan teknik direktör kırmızı kolay kolay yemez demiştim.adamlar aldı 1000 gayme

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,531
3,459
113
Bende Beşiktaş kadar eşek bir takım görmedim örnek Galatasaray maçı örnek bu maç örnek geçen sezon Konya maçı vs vs
Ya sorma sorma hatırlatma sinir krizi geçiriyorum kardeşim, farka gidecek maçı orkun malı elleriyle verdi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,262
3,001
113
Aynen Beşiktaşlı kardeşlerim gerçekten orkunnun salakça hareketine ve takımı eksik bırakmasına rağmen çok iyi oynadı beşiktaş .ben hatta bı ara fenerbahce yenilecek falan diye korktum.bize 3 puan çok lazımdı kusura bakmayın.yoksa severim besiktasi