Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dolmabahçe'deki Derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Kozlarını Paylaşacak

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
10,438
113
Lig fenerimi şampiyon yapmak için kurulmuş sahne onun için hazırlanmış ama bu beceriksizlikle bu hak yemekle daha şampiyon falan olamayacaksınız dost. Rezalet futbol oynuyorsunuz hakemlerle kazanıyorsunuz bütün maçlarınızı. Gir kazandığınız maçlara bak %90ında rakibiniz kırmızı kart görmüştür siz penaltı kullanmışsınızdır. Aksini ispat edemezsin çünkü gerçek bu dokunulmazlığınız var kart görmüyorsunuz. Neyse aynen fenerim tertemiz bi camia ama bütün pisliği yapan da aynı camia
Evet son 4 maça kadar rezallettik ama son 4 maçtır yükseliş var bundan korkmqnıza gerrek yok senaryo diyorsan aç bak ismail kartalın şampiyonlugu nasıl çalınmış sivasta olmayan penaltılae kayseridw verilen kırmızılar hey gidi hey

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,262
3,001
113
Fenerimin kart görmeme gibi bi dokunulmazlığı var dostum görmek istemiyorsunuz anlarım.
5 sarı kart olur oynadım maçta 5 iadeliydi .Kerem dışarda gördüğü halde vbet iade etti.muhtemelen yanlış sonuçlandı dışardaki sarıyı saymaz saniyordum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
9,790
113
Evet son 4 maça kadar rezallettik ama son 4 maçtır yükseliş var bundan korkmqnıza gerrek yok senaryo diyorsan aç bak ismail kartalın şampiyonlugu nasıl çalınmış sivasta olmayan penaltılae kayseridw verilen kırmızılar hey gidi hey
Sivas’taki pozisyona penaltı değil diyorsan futbol tartışmıcam senle ?

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,455
113
Orkun aldığı para ortada hiç icraat yok skor katkısı yok ne bi ara pas ne bi orta hiçbişey yok bide yetmezmiş gibi kaptan yaptılar başımıza daha neler gelicek acaba
Demin yazdım 2018'den beri futbol oynuyor 1 kırmızı kart görmüş, bize geldi orkun efendi 14 maçta 2 kırmızı kart gördü

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Fenerimin kart görmeme gibi bi dokunulmazlığı var dostum görmek istemiyorsunuz anlarım.
Hasim ben koyu bjkliyim Orkun maci katletti zaten net kırmızı yi yedi o anda mac bitti zaten adamlar ondan sonra iyi oynayıp 3 tane attilar hatta 10 kişi kalmış takımlara gol atmak daha zordur ama fener bugün hakkıylan kazandı macta kırmızı olmasa besiktas kazanır di kırmızı kart olduk tan sonra fener hakketti maci diyecek bir şey yok başka 2 tane sarı kartı es geçti o kadar oda normaldir İngiltere liginde bu denli pozisyonları çok es geçiyorlar

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,046
4,774
113
Orta sahada alakasız yerde Kırmızı yemese Orkun yükseliş yerine dibe vuracakti takım lakin sonuç ortada tebrikler başarılar demek düşer bize

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Demin yazdım 2018'den beri futbol oynuyor 1 kırmızı kart görmüş, bize geldi orkun efendi 14 maçta 2 kırmızı kart gördü
Şöyled bişey var stutgar maçında alvareze yapılan pozisyonda sarı verildi daha geçen Chelsea Tottenham maçında oldu yine sarı verildi fifa bu kararları biraz daha niyet okuma odaklı veriyor artık bizde direkt atıldı
1000043259.png

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
9,790
113
Hasim ben koyu bjkliyim Orkun maci katletti zaten net kırmızı yi yedi o anda mac bitti zaten adamlar ondan sonra iyi oynayıp 3 tane attilar hatta 10 kişi kalmış takımlara gol atmak daha zordur ama fener bugün hakkıylan kazandı macta kırmızı olmasa besiktas kazanır di kırmızı kart olduk tan sonra fener hakketti maci diyecek bir şey yok başka 2 tane sarı kartı es geçti o kadar oda normaldir İngiltere liginde bu denli pozisyonları çok es geçiyorlar
Fenerimin kartının es geçilmesi normal zaten normalimiz oldu artık o diyecek bişey yok.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Aynen kardeşim takildigim konu 2 farklı ondesin 3. gol muhtemelen gelecek iyi oyun var bree essek oğlu essek ne diye orta sahada kırmızı yersin
Valla amatör topçu olsa kimse birsey demezdi ama Orkun onu neden yapti bende anlam veremedim Allah tan hayati bir mac degildi o yuzden fazla kendimizi üzmenin anlami yok dostum

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,046
4,774
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Lavuklar oley çekti bizim sahamızda daha ne olsun
Dost adamlar her sene uçak indirip kaldiriyorlar biz ne yapıyoruz seyrediyoruz fenerin attığı 3 gole bak eğer bjk nin kadro sağlam olsa o golü yerlermiydi yemezlerdi rafa dışında besiktas ta kim heyecan veriyor ki kalitemiz yok malesef