- 17,266
- 9,790
- 113
Salıncak diye boşuna demiyoruz. Fenere göstere göstere hediye edilen bir maç oldu
Allah daha çok versin kardeşimYess Bologna 3 attı fener 3 attı yav yine iyi vurduk iddaadan nazar değmesin 😂
Bu maç bjk de sadece orkuna yazar gecenin tek sorumlusu orkunBende Beşiktaş kadar eşek bir takım görmedim örnek Galatasaray maçı örnek bu maç örnek geçen sezon Konya maçı vs vs
Orkun fenere çalıştı beleş 3 puan /3/4 yiyecekleri maçı aldı adamlar Beşiktaş bu psikolojiyi hiç bir zaman yönetemiyorSalıncak diye boşuna demiyoruz. Fenere göstere göstere hediye edilen bir maç oldu
Sağol abimAllah daha çok versin kardeşim
Tiyatroya inanmayın dostlar. Hakemde normal değil. Bu maç normal bir maç değilOrkun fenere çalıştı beleş 3 puan /3/4 yiyecekleri maçı aldı adamlar Beşiktaş bu psikolojiyi hiç bir zaman yönetemiyor
Hakem sıkıntılı iy fenerin 2/3 kartını vermedi ancak kırmızı doğru orta sahada o hareketi niye yaparsınTiyatroya inanmayın dostlar. Hakemde normal değil. Bu maç normal bir maç değil
Onu bunu bilmemde çok para vuranlar oldu fener yendi 2.5 üst , 3.5 üst oldu karşılıklı gol oldu ilk yarı 1.5 üst geldi kırmızı kart olur geldi geldide geldi yani yüzbinler basanlar vardır onlar şimdi köşelik bizde böyle konuşup kendimizi yoralımTiyatroya inanmayın dostlar. Hakemde normal değil. Bu maç normal bir maç değil
Ben aldım para dost. İy kg var. İy 2.5 üst özel oran. Yedik ama son 500ü kaldı bastım onuda rastgele bi kuponaOnu bunu bilmemde çok para vuranlar oldu fener yendi 2.5 üst , 3.5 üst oldu karşılıklı gol oldu ilk yarı 1.5 üst geldi kırmızı kart olur geldi geldide geldi yani yüzbinler basanlar vardır onlar şimdi köşelik bizde böyle konuşup kendimizi yoralım
Satılmış köpek orkun o kadar belli etti ki o hareketi yaparken bile bile kırmızı yedi Sergen abisi söylemiştir attır diye kendiniHakem sıkıntılı iy fenerin 2/3 kartını vermedi ancak kırmızı doğru orta sahada o hareketi niye yaparsın
Kırmızı doğru kırmızıyı yaptıran satılmış öyle bi giriş yokHakem sıkıntılı iy fenerin 2/3 kartını vermedi ancak kırmızı doğru orta sahada o hareketi niye yaparsın
Haşim hangi takımlısın bilmiyorumda seneryo olucak ne oldu ortada bi anlatsana bana bu kadar çekememezlik yapmayın büyük ihtimal gslisin sıra sizede gelecek he bi seneryo varsa ortada tezgahın başı gsdirSalıncak diye boşuna demiyoruz. Fenere göstere göstere hediye edilen bir maç oldu
Ya sorma sorma hatırlatma sinir krizi geçiriyorum kardeşim, farka gidecek maçı orkun malı elleriyle verdiBende Beşiktaş kadar eşek bir takım görmedim örnek Galatasaray maçı örnek bu maç örnek geçen sezon Konya maçı vs vs
Aynen öyle mal herif yaBu maç bjk de sadece orkuna yazar gecenin tek sorumlusu orkun