Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dolmabahçe'deki Derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Kozlarını Paylaşacak

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,455
113
Dost adamlar her sene uçak indirip kaldiriyorlar biz ne yapıyoruz seyrediyoruz fenerin attığı 3 gole bak eğer bjk nin kadro sağlam olsa o golü yerlermiydi yemezlerdi rafa dışında besiktas ta kim heyecan veriyor ki kalitemiz yok malesef
Altına imzamı atarım tek rafa

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Dost adamlar her sene uçak indirip kaldiriyorlar biz ne yapıyoruz seyrediyoruz fenerin attığı 3 gole bak eğer bjk nin kadro sağlam olsa o golü yerlermiydi yemezlerdi rafa dışında besiktas ta kim heyecan veriyor ki kalitemiz yok malesef
3. Gol direkt ersine yazar onuda çıksın alsın bi zahmet

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,046
4,774
113
Bunlar ne zaman 3 3 3 diye bagirsalar hiç kırmiyoruz 3 tane tıklatıp gidiyoruz
Orkuna teşekkür et ne hoca ne başkan ne taraftar kalırdı ciddi söylüyorum dersen ben fanatik fenerli yım dediğin umrumda bile olmaz kazandık sadece kendinizi kandırır sezon sonu hüsran yaşarsınız yine

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,162
25,977
113
Orkuna teşekkür et ne hoca ne başkan ne taraftar kalırdı ciddi söylüyorum dersen ben fanatik fenerli yım dediğin umrumda bile olmaz kazandık sadece kendinizi kandırır sezon sonu hüsran yaşarsınız yine
Ya birader alt tarafı bı maç kazandık saçma saçma konusma ya bırakda biraz taraftar sevinsin derbi kazanmisiz fener her derbide kırmızı yiyor aq yemesiydi ne yapalım biz mi yedirdik aq futbol da oluyor böyle şeyler ilk kez mi kırmızı kart görüyorsun

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Büyük takım bu şekilde goller yemez ins seneye güzel kadro kurarlar rashica svenson gibi topçular gider en kısa sürede belki seneye yarışa bizde gireriz baska türlü olmaz
Şunuda anlamıyorum jotayı neden aldık biz yine rashica giriyo bi pozisyon da araya pas verse karşı karşıya yinr vermiyor

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,227
2,559
113
Ula maç berabere bitseydi ne parasizlar kısmı zengin olacaktı. 4 hesap holi 100 oran alan vardı. 400k gitti 10 dakikada

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Ya birader alt tarafı bı maç kazandık saçma saçma konusma ya bırakda biraz taraftar sevinsin derbi kazanmisiz fener her derbide kırmızı yiyor aq yemesiydi ne yapalım biz mi yedirdik aq futbol da oluyor böyle şeyler ilk kez mi kırmızı kart görüyorsun
O zaman laf sokmadan adam gibi sevin kimse bişey demesin hakeden kazandı dedik zaten bizde

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,046
4,774
113
Saçma konuşan ben miyim şöyle yaptık böyle yaptık diyonda sahada yoktu takımınız kırmızıya kadar maçı kazanmanız için çok önemli bir faktör oldu yalan mı taraftarı oldugun formayı çıkar yorum yap biz başarılar dileriz sözümüz yok yaparsan bu aptallığı affetmez rakip tebrikler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Şunuda anlamıyorum jotayı neden aldık biz yine rashica giriyo bi pozisyon da araya pas verse karşı karşıya yinr vermiyor
Sergen akilli adam bu çöpleri oyuna dahil ediyor tüm turkiyede bende ki kadronun ne olduğunu görsün diye bak bakalım seneye bu adamlardan biri kadroda olacakmı sergen akilli adam işini biliyor seneye güzel bi kadro kurar Beşiktaş

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,162
25,977
113
O zaman laf sokmadan adam gibi sevin kimse bişey demesin hakeden kazandı dedik zaten bizde
Güzel kardeşim ben forumdakileri kastetmedim Beşiktaş tribünlerini kastettim ben mesajlarınızı bile okumadım kız gibi alinmana gerek yok yenseydiniz de zaten şampiyon olamazsınız siz 10 kişi gs yi 1-0 öndeyken yenemediniz siz