- 6,046
- 4,774
- 113
Süresiz kadro dışı edeceksin hayır gelmez bu çocuktan takıma daha bize gelmeden nefret ederdim bu çocuktan hiçbir işe yaramazYa sorma sorma hatırlatma sinir krizi geçiriyorum kardeşim, farka gidecek maçı orkun malı elleriyle verdi
Süresiz kadro dışı edeceksin hayır gelmez bu çocuktan takıma daha bize gelmeden nefret ederdim bu çocuktan hiçbir işe yaramazYa sorma sorma hatırlatma sinir krizi geçiriyorum kardeşim, farka gidecek maçı orkun malı elleriyle verdi
Senaryo yok bjk kendi hatalarından dolayı aldıkları maci fenere verdiler kırmızı yiyerek fener de bjk kırmızıdan sonra iyi top oynadı hakkınızlan kazandiniz tebriklerH
Haşim hangi takımlısın bilmiyorumda seneryo olucak ne oldu ortada bi anlatsana bana bu kadar çekememezlik yapmayın büyük ihtimal gslisin sıra sizede gelecek he bi seneryo varsa ortada tezgahın başı gsdir
Şunu söyleyeyim 2018'den beri profesyonel futbol oynuyor Beşiktaş'a gelene kadar 1 kırmızı kart görmüş orkun efendi, Beşiktaş'a geldi 14 maçta 2 kırmızı yorum senin kardeşim...Süresiz kadro dışı edeceksin hayır gelmez bu çocuktan takıma daha bize gelmeden nefret ederdim bu çocuktan hiçbir işe yaramaz
Bende pndan bahsediyorım zaten güze maçtı ama beşiktaş birine fatura kesiceksw orkuna kesmeliSenaryo yok bjk kendi hatalarından dolayı aldıkları maci fenere verdiler kırmızı yiyerek fener de bjk kırmızıdan sonra iyi top oynadı hakkınızlan kazandiniz tebrikler
Tayyip talha vol 2Şunu söyleyeyim 2018'den beri profesyonel futbol oynuyor Beşiktaş'a gelene kadar 1 kırmızı kart görmüş orkun efendi, Beşiktaş'a geldi 14 maçta 2 kırmızı yorum senin kardeşim...
Cekip çekmeyecek durum yok aga 3/4 olacak maçı Orkun Kökçü verdi rakibe tebrikler ne denirki o hatayı yaparsan acımaz kimseH
Haşim hangi takımlısın bilmiyorumda seneryo olucak ne oldu ortada bi anlatsana bana bu kadar çekememezlik yapmayın büyük ihtimal gslisin sıra sizede gelecek he bi seneryo varsa ortada tezgahın başı gsdir
NoktaBende pndan bahsediyorım zaten güze maçtı ama beşiktaş birine fatura kesiceksw orkuna kesmeli
Yok ya ne olacak sanki şampiyonluk maçıydı besiktas yense sanki ne olacak ti haftaya gider Anadolu takımından 3 yerdi fenerin alması hiç değilse lig seyiri açısından iyi olduBende pndan bahsediyorım zaten güze maçtı ama beşiktaş birine fatura kesiceksw orkuna kesmeli
Lig fenerimi şampiyon yapmak için kurulmuş sahne onun için hazırlanmış ama bu beceriksizlikle bu hak yemekle daha şampiyon falan olamayacaksınız dost. Rezalet futbol oynuyorsunuz hakemlerle kazanıyorsunuz bütün maçlarınızı. Gir kazandığınız maçlara bak %90ında rakibiniz kırmızı kart görmüştür siz penaltı kullanmışsınızdır. Aksini ispat edemezsin çünkü gerçek bu dokunulmazlığınız var kart görmüyorsunuz. Neyse aynen fenerim tertemiz bi camia ama bütün pisliği yapan da aynı camiaH
Tayyip talha futbolcumu Allâh aşkına, 3 Lig'de bile oynayamazTayyip talha vol 2
Yaw bosver yensek ne olacak ti sende sanki hedefimiz vardi da kacti zaten hedefimiz yoktu öylesine bir maçtı isteCekip çekmeyecek durum yok aga 3/4 olacak maçı Orkun Kökçü verdi rakibe tebrikler ne denirki o hatayı yaparsan acımaz kimse
Adında yok meymenet.bir insan cocuguna niye o gudubet ismi koyarTayyip talha futbolcumu Allâh aşkına, 3 Lig'de bile oynayamaz
Aynen öyleAdında yok meymenet.bir insan cocuguna niye o gudubet ismi koyar
Fenerimin kart görmeme gibi bi dokunulmazlığı var dostum görmek istemiyorsunuz anlarım.Senaryo yok bjk kendi hatalarından dolayı aldıkları maci fenere verdiler kırmızı yiyerek fener de bjk kırmızıdan sonra iyi top oynadı hakkınızlan kazandiniz tebrikler
Aynen kardeşim takildigim konu 2 farklı ondesin 3. gol muhtemelen gelecek iyi oyun var bree essek oğlu essek ne diye orta sahada kırmızı yersinYaw bosver yensek ne olacak ti sende sanki hedefimiz vardi da kacti zaten hedefimiz yoktu öylesine bir maçtı iste