- 11,370
- 10,617
- 113
Abim gerginsinBu dallama olmasa o kartların verilmemesi bile kurtaramazdi feneri 3/4 kesindi sağolsun Orkun ben burdayım dedi
Abim gerginsinBu dallama olmasa o kartların verilmemesi bile kurtaramazdi feneri 3/4 kesindi sağolsun Orkun ben burdayım dedi
Bize gelmeden önce milli takımda çok ovuluyordu o zaman bile bundan bir cacık olmaz derdim eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermisBide biz buna öyle bi hoşgeldin ortamı hazırladık ki yani yolunu s.... Çocuğu geldiğinden beri bi tane hayırlı iş yapmadı
Sorma yaktı takımı essekAbim gerginsin
Maç 2-2 biter fener yenemezSorma yaktı takımı essek
En az 4 atarlar top bir saniye kalmıyor takımın ayağında psikoloji bitmiş orkunun yüzündenMaç 2-2 biter fener yenemez
Dünyanın hiç bir derbi maçında 2-0 iken daha yarı bitmeden 2-2 olmamıştır bizim Türkiye'de herşey mümkünEn az 4 atarlar top bir saniye kalmıyor takımın ayağında psikoloji bitmiş orkunun yüzünden
Kırmızı olmasa 3.0 olur 2/1 olmazdı izledimDünyanın hiç bir derbi maçında 2-0 iken daha yarı bitmeden 2-2 olmamıştır bizim Türkiye'de herşey mümkün
Vakit var atar inşallahKırmızıdan önce 1-1 oldu şu takıma 1 tane daha gol atamiyor bende şu bolognayı bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 873830
Zor abi cash outa gideceğim 5 dakika sonra hiç atacak gibi durmuyorVakit var atar inşallah
Boz bozKırmızıdan önce 1-1 oldu şu takıma 1 tane daha gol atamiyor bende şu bolognayı bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 873830
Ne oldu Bologna maçıŞimdi az sonra fener kırmızı yer Beşiktaş penaltı kullanır 3-2 olur fener 85 TE 3-3 yapar yedirmezler bu maçı
Geldi geldi bozmadım 🤣😁Boz boz
WonnNe oldu Bologna maçı
Dedik vakit var 2.1 yaptı
3 atar dedim 1 k atıldıDedik vakit var 2.1 yaptı
Bende Beşiktaş kadar eşek bir takım görmedim örnek Galatasaray maçı örnek bu maç örnek geçen sezon Konya maçı vs vsBunca yıldır maç izlerim dünyanın bütün liglerinde maçlar takımlar izlemişimdr ben hayatım boyunca şu fener kadar eşşek bir takım görmedim