Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dolmabahçe'deki Derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Kozlarını Paylaşacak

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,044
4,773
113
Bide biz buna öyle bi hoşgeldin ortamı hazırladık ki yani yolunu s.... Çocuğu geldiğinden beri bi tane hayırlı iş yapmadı
Bize gelmeden önce milli takımda çok ovuluyordu o zaman bile bundan bir cacık olmaz derdim eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermis

Son düzenleme:

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,369
10,617
113
En az 4 atarlar top bir saniye kalmıyor takımın ayağında psikoloji bitmiş orkunun yüzünden
Dünyanın hiç bir derbi maçında 2-0 iken daha yarı bitmeden 2-2 olmamıştır bizim Türkiye'de herşey mümkün

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,369
10,617
113
En az 4 atarlar top bir saniye kalmıyor takımın ayağında psikoloji bitmiş orkunun yüzünden
Kırmızıdan önce 1-1 oldu şu takıma 1 tane daha gol atamiyor bende şu bolognayı bekliyorum Screenshot_20251102-212100.jpg

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,369
10,617
113
Şimdi az sonra fener kırmızı yer Beşiktaş penaltı kullanır 3-2 olur fener 85 TE 3-3 yapar yedirmezler bu maçı

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,565
1,930
113
Bunca yıldır maç izlerim dünyanın bütün liglerinde maçlar takımlar izlemişimdr ben hayatım boyunca şu fener kadar eşşek bir takım görmedim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,369
10,617
113
Fener 3 ledi

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,044
4,773
113
Bunca yıldır maç izlerim dünyanın bütün liglerinde maçlar takımlar izlemişimdr ben hayatım boyunca şu fener kadar eşşek bir takım görmedim
Bende Beşiktaş kadar eşek bir takım görmedim örnek Galatasaray maçı örnek bu maç örnek geçen sezon Konya maçı vs vs