- 16,273
- 8,560
- 113
Dijon rezalet gidiyo bu arada 170.5 imkansıza yakın
Dost takip sinavina hiç çalışmadım, senden kopya çekebilirmiyimŞu sassari 166.5 en kolay takip edilecek maç o gelsin önce sonra dijon 170.5 var
Niye sildiUlan pusulanin kodunu aldiydim ne güzel çeviriyordum sildi bakiyeyi yvsklar
Hiç keyfim yok dost takip etmeye halim yokDost takip sinavina hiç çalışmadım, senden kopya çekebilirmiyim
Onlara belli olmaz burdan 190 sayı çıkarsa şaşmaDijon rezalet gidiyo bu arada 170.5 imkansıza yakın
160 bile çıkarsa şaşırırım da 171 çıkar inşOnlara belli olmaz burdan 190 sayı çıkarsa şaşma
2500 yatırım yapıp aktif etmek lazımmış koduNiye sildi
Demek ki Fransa basketle ilgili değilsin dost. Hiç belli olmaz sağı solu onların bir anda tersine çevirebilirler işi160 bile çıkarsa şaşırırım da 171 çıkar inş
Öyle yazmışlar zaten tg sayfasında sen de kod buldum diye sevindin mi 🤣2500 yatırım yapıp aktif etmek lazımmış kodu
Ben görmüştüm bir ara ondada zara tek ele vurup hemen ekranı kapatmıştım. 1 dk sonra açtığımda bakiye 200k olmuştu. Hatırası bile saç beyazlatırOmrunde kac defa 100k parayi bi arada gördün dost çok merak ettim suan
çok pis nazar değdirdim 2 dk da 2 sayı attı kavatlar toparlayın lan....girona 30 çıktı daha 4 dk var bas..
Vurucu dostumuz sayıya değil muhabbete ödül verecekmiş, ÖmerBabadan dinlediğim tavşan ile kaplumbağanin hikayesini yazacagim birazdan.Hiç keyfim yok dost takip etmeye halim yok
Monacoyu euroleague den biliyorum. Dijon da geçen 2dk da 8 sayı atmıştı ordan biliyorum. Ama yine söylüyorum yani 160 bile çıksa şaşırırım. Keşke 171 çıksa da daha çok şaşırsamDemek ki Fransa basketle ilgili değilsin dost. Hiç belli olmaz sağı solu onların bir anda tersine çevirebilirler işi
Bütün kuponlar bunlar içerde olan bizimdir 🙏🏻☘🥰Kaç kat çevrimi var
Lan yok verdiği 100 Freespin 2 bet onun için 2500 lira yatırım mi yapılırÖyle yazmışlar zaten tg sayfasında sen de kod buldum diye sevindin mi 🤣
100 fs 5 bet versin yine yatırmam pusulaya 2500Lan yok verdiği 100 Freespin 2 bet onun için 2500 lira yatırım mi yapılır