- 17,232
- 9,763
- 113
130 da atıyorlar 190 da çok dengesizlerMonacoyu euroleague den biliyorum. Dijon da geçen 2dk da 8 sayı atmıştı ordan biliyorum. Ama yine söylüyorum yani 160 bile çıksa şaşırırım. Keşke 171 çıksa da daha çok şaşırsam
130 da atıyorlar 190 da çok dengesizlerMonacoyu euroleague den biliyorum. Dijon da geçen 2dk da 8 sayı atmıştı ordan biliyorum. Ama yine söylüyorum yani 160 bile çıksa şaşırırım. Keşke 171 çıksa da daha çok şaşırsam
Dost canım sıkılıyor sana sataşabilir miyimLan yok verdiği 100 Freespin 2 bet onun için 2500 lira yatırım mi yapılır
Ben şimdi anlatırsam sabaha kadar susmam dost enisi susayım ben puahaBen görmüştüm bir ara ondada zara tek ele vurup hemen ekranı kapatmıştım. 1 dk sonra açtığımda bakiye 200k olmuştu. Hatırası bile saç beyazlatır
Puauuaua sayan çok oluyor kardeşim bize muhabbet sohbet lazım zaten forumun havası son aylarda iycene düştü farkındaysan. Biraz canlansın yeter kiVurucu dostumuz sayıya değil muhabbete ödül verecekmiş, ÖmerBabadan dinlediğim tavşan ile kaplumbağanin hikayesini yazacagim birazdan.
Anlat anlat dinleriz phahquaBen şimdi anlatırsam sabaha kadar susmam dost enisi susayım ben puaha
Ben sana güveniyorum bu azimle 2 tane getirceksin gibi dost 😂
100k yı 2019 de gördüm ilk. Müthiş paraydı o dönem. 20k çekmiştim ziraate. Ziraat bloke koymuştu mobile. Gidip şubeden nakit almıştım. Hala da blokeli mobil uygulama kullandırtmıyoBen görmüştüm bir ara ondada zara tek ele vurup hemen ekranı kapatmıştım. 1 dk sonra açtığımda bakiye 200k olmuştu. Hatırası bile saç beyazlatır
ben hem sayar hem muhabbet ederim kanka no problema hqwheqeqwklklePuauuaua sayan çok oluyor kardeşim bize muhabbet sohbet lazım zaten forumun havası son aylarda iycene düştü farkındaysan. Biraz canlansın yeter ki
Arif hoca forumda eko mu ne vardı o değildin sen dimi öyleyse yoksayalim 🤣Dost canım sıkılıyor sana sataşabilir miyim
2 yetmez 5/4 vuralım bize o lazım dostum hahahaaBen sana güveniyorum bu azimle 2 tane getirceksin gibi dost 😂
Sen hem say hem muhabbet et cihan kardeşim 😂ben hem sayar hem muhabbet ederim kanka no problema hqwheqeqwklkle![]()
Biri konu açmış 100 TL yatırım alan site var mı?Ben şimdi anlatırsam sabaha kadar susmam dost enisi susayım ben puaha
Bol şanslar dilerim dostumÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Bol şansÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Git 31 patlat kanka benden ne istiyonDost canım sıkılıyor sana sataşabilir miyim
hoş geldin ozanım hayırlı akşamlarBol şanslar dilerim dostum