- 32,149
- 32,600
- 113
Senin uzmanlık alanın basket degilmi dostBen inter miamiye bakıyom o kupon gelir bence. Basketleri bilmiyom
Senin uzmanlık alanın basket degilmi dostBen inter miamiye bakıyom o kupon gelir bence. Basketleri bilmiyom
Hiç roll takip etmiyom 2 haftadır falan sarmıyorValla ole dost
İnşallah kardom gelsin hepsi gelsin para dolu yastığa yatsın bugün dostumuzBen inter miamiye bakıyom o kupon gelir bence. Basketleri bilmiyom
Azrail dost orta parmağın uzaktan bakınca satranç piyon taşına benziyor.Hoşbulduk ve bana güle güle dostum takip edemeyecem bol şansın olsun umarım
Bende ole dost vurucu olmasa rol konularına girmezdim bileHiç roll takip etmiyom 2 haftadır falan sarmıyor
Öyle tabi de kendini övmek iyi birşey değil o yüzden anlamıyorum diyorum ben size. Arka planda oyuncu 60 sayı atar bahsine 100k vuruyorumSenin uzmanlık alanın basket degilmi dost
Omrunde kac defa 100k parayi bi arada gördün dost çok merak ettim suanÖyle tabi de kendini övmek iyi birşey değil o yüzden anlamıyorum diyorum ben size. Arka planda oyuncu 60 sayı atar bahsine 100k vuruyorum
Harbiden ole valla biz kupon sonuclaninca bakarız artıkBu kuponlarin hepsini birden ya Sinan takip edebilir ya da Hakan biz yaslandik artık
Gönlünce olsun dostum,hepsi birer birer yeşillensin 🙏🏻☘🔥Çevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
☺☺☺Bu kuponlarin hepsini birden ya Sinan takip edebilir ya da Hakan biz yaslandik artık
Biz genelde 0.5 sayi kala geliyoruzBu kuponlarin hepsini birden ya Sinan takip edebilir ya da Hakan biz yaslandik artık
Pederde çok gördüm kendimde 3 kereOmrunde kac defa 100k parayi bi arada gördün dost çok merak ettim suan
Arada takip edenleri takip etmek lazım ne yaziyorlarsa doğrudur diyip güvenip alıntı yapmak lazımBiz genelde 0.5 sayi kala geliyoruz