- 8,689
- 8,693
- 113
Okurken 50k kaybettik bileHic ellemsen bakiyeye 40k parayi nba de 200k yapardık yanlış yaptın erken hareket ettin dost puaha
Okurken 50k kaybettik bileHic ellemsen bakiyeye 40k parayi nba de 200k yapardık yanlış yaptın erken hareket ettin dost puaha
Sağol dost hgŞans seninle olsun dost
bende fena sayılmam kankam nba de hele şurdan girdaptan çıkalım gerisi gelir hahaDaha gece NBA var erhanim sen dinlen şimdilik sana da işimiz düşecek 😂
Sen aliskinsin kaybetmeye dost tasalanma puahaOkurken 50k kaybettik bile
Hoşbulduk ve bana güle güle dostum takip edemeyecem bol şansın olsun umarımSağol kardeşim hg
Yok yok son zamanlarda benden bile çekmeye başladın dost gelişme varSen aliskinsin kaybetmeye dost tasalanma puaha
PuahahaYok yok son zamanlarda benden bile çekmeye başladın dost gelişme var
Bol bol şansssÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
katılıyorum 🥰bende fena sayılmam kankam nba de hele şurdan girdaptan çıkalım gerisi gelir haha![]()
Iste cesaret iste feraset puaha sende olmasan ne yapacaz dost puahaİnter Miami 1-0
hashahahahaha5 kupon var hangisine odaklanıcaz eskiden bi iddaa bayimiz vardı 5 6 TV vardı bize öyle bir ortam lazım şu an 🤣
Ben baktım şimdi maclar saat 01 de bitiyor o zmana konuya dahil oluruz anlariz ne geldi ne gitti dost puaha5 kupon var hangisine odaklanıcaz eskiden bi iddaa bayimiz vardı 5 6 TV vardı bize öyle bir ortam lazım şu an 🤣
Ben olmasam bittiniz vallaIste cesaret iste feraset puaha sende olmasan ne yapacaz dost puaha
Ben inter miamiye bakıyom o kupon gelir bence. Basketleri bilmiyom5 kupon var hangisine odaklanıcaz eskiden bi iddaa bayimiz vardı 5 6 TV vardı bize öyle bir ortam lazım şu an 🤣
Valla ole dostBen olmasam bittiniz valla