- 16,188
- 5,984
- 113
Bol sanssÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Bol sanssÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
5te 5 yapmazsan gözüme gözükme kanka puaha şansımız bol olsun allaim hepsini içeriyeÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
İnşallah kardeşim nasipte ne varsa onu yaşarız bakalimBol şanslar madem betgit böyle yaptı. 5/5 yapıp cezasını kesiyoruz
Daha gece NBA var erhanim sen dinlen şimdilik sana da işimiz düşecek 😂5te 5 yapmazsan gözüme gözükme kanka puaha şansımız bol olsun allaim hepsini içeriye
İnşallah dostum2-3 tane gelse kafi keske hepsi gelse tabi
Bol şanslar dostÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Kimse öyle yapmasın dost işte sohbet muhabbet takılalımBol şanslar dost. Kavga dövüş ve para muhabbeti yapmamaya özen gösterelim cemaati muslimin
Yok dost hepsi aklımda zaten 😂Bol şans reis diğer konuda 8 saat mesai harcayan arkadaş bu konuyu kaçırırsa felç geçirir diye düşünüyorum
Hic ellemsen bakiyeye 40k parayi nba de 200k yapardık yanlış yaptın erken hareket ettin dost puahaDaha gece NBA var erhanim sen dinlen şimdilik sana da işimiz düşecek 😂
İşin ucunda ben varsam mutlaka lose yazardik dost 😂Hic ellemsen bakiyeye 40k parayi nba de 200k yapardık yanlış yaptın erken hareket ettin dost puaha
Bol şans umarım hepsi gelirÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
En az 5te 3 Yapıyosun kanka lose falan yok terlik geliyor bakİşin ucunda ben varsam mutlaka lose yazardik dost 😂
İnşallah Kemal'im bakalım bu seri iyi geçer umarımEn az 5te 3 Yapıyosun kanka lose falan yok terlik geliyor bak
Geniş dusun artik bak 40k jackpot dustu sana bize düşmüyor ki sen bizden şanslısın dost bunu kabul et artık puahaİşin ucunda ben varsam mutlaka lose yazardik dost 😂
bol şanslar umarım en kötü 3/5 olurÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Sağol kardeşim hgBol şans umarım hepsi gelir
Herkese hayırlı akşamlar ✋
Ben aslında şanslıyım kumarda ama sonunu getiremiyorum genelde 😂Geniş dusun artik bak 40k jackpot dustu sana bize düşmüyor ki sen bizden şanslısın dost bunu kabul et artık puaha