- 465
- 187
- 43
Burada hayat pahali orada ucuz diyorTürkiye'de iyi calıstınmı 3 k doları buluyor
Burada hayat pahali orada ucuz diyorTürkiye'de iyi calıstınmı 3 k doları buluyor
haklısında hocam o kadar umutsuzlukta insanı bitirir ben yine umutluyum bu ülkeden bir yolunu bulup düze çıkıcaktır. elimde olsa giderim bende durmam yani yaşamamız bile artık şans yani hergün boktan sebebe millet birbirini öldürüyor. Ben izmitte oturuyorum oturdugum yerde 1 sene önce 16 yasında cocuk öldürüldü öldürende 17 yasında. kız meselesine döverek öldürmüş çocugu. boka sardı iyice ama benim umudum var yinedeMillet bu güzel ülkeden gidip gurbete boşuna çıkmıyor Allah yardımcın olsun 10 yıldır gurbetteyim yalovada çalışıyorum pansiyonda kalıyorum seni iyi anlıyorum kimseden kimseye hayır olmaz akrabadan bile ,tanımadığın insanlar daha fedakar oluyor ,nerde hakkını alıyorsan kafan rahatsa yasamina orda devam etmeli insan ,turkiyede hergun kaç cinayet oluyor Esrar alkol bilmem ne turkiyenin savunur Bi yönü yok sadece karnı tok olanlar ankarada dayısı olanların sesi çıkmıyor,
Şuan 2025 yılı itibariyle 3 doları bulmuyor 1.5 2 dolar civarı hepsi o da kiraya yiyeceği gidiyor elde 500 dolar kaliyorBurada hayat pahali orada ucuz diyor
zaten orada kazanılan parada birim buradaki parada birim. o arkadaş 2000 bin birimle rahatça yasadıgını söylüyor. biz 30 bin birimle et almaya korkar oldukŞuan 2025 yılı itibariyle 3 doları bulmuyor 1.5 2 dolar civarı hepsi o da kiraya yiyeceği gidiyor elde 500 dolar kaliyor
Hiç bir şey yapma ayda 2000 dolar mssrafin var sabit.Şuan 2025 yılı itibariyle 3 doları bulmuyor 1.5 2 dolar civarı hepsi o da kiraya yiyeceği gidiyor elde 500 dolar kaliyor
Aynn orası öyle ev araba bilmem kaç milyonHiç bir şey yapma ayda 2000 dolar mssrafin var sabit.
Haci araba ya her ay vergi mazot servis derken 10k gidiyot cocuk üniversite fe 20k da istiyor 30k da elektirik su telefon aidat derken gidiyor daha mutfak ve kiyafete erismeden 60k oluyorsunAynn orası öyle ev araba bilmem kaç milyon
Dil konusunu nasıl hallettin dostum?Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım
1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
Yabancı dili nasıl hallediyorsun,bir de 6 ay dolunca gir cık mı yapıyon yoksa tekrar evrak felan hazırlıyon mu ?Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Kira aylık ne kadar acaba ? Ben 5 defa gittim Sırbistan'a en fazla 2-3 gun kaldım otel veya hostelde.Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
2000 Euro yazmışKazanç nasıl
Bigun fena operler seni soyliyim.en güvensiz yerlerden biridir dikkat etEvet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Güzel para2000 Euro yazmış
Reis otel fiyatlari nedir acaba gunluk en ucuz meselaEvet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Oteller kac para mesela reis en ucuzKira aylık ne kadar acaba ? Ben 5 defa gittim Sırbistan'a en fazla 2-3 gun kaldım otel veya hostelde.