Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,574
2,714
113
Turkiyenin yüzde ellisi gurbetçi ve özel sektör çalışanı bunlarda git kanat geçiniyor çoğunluğu Allah yardımcısı olsun marketlere yüzde 50 70 zam gelmiş maaşa yüzde 5 yüzde 10 yüzde 15 ,bu millet ne yiyecek bilmiyorum
Bu forumda elemanın teki Türkiyede 1 tane bile aç olmadığını iddaa ediyordu. Enflasyonu da ülke ekonomisini güçlendirmek için bilerek yükselttiler falan diyordu 😁

Ben de ciddi ciddi muhatap alıp enflasyonun yıkıcı sonuçlarını falan anlatıyordum. Bende de tuhaflık var. Gül geç işte. Ciddiye alınmayacak insanları muhatap almak hata ama insan gene de kendini tutamayıp cevap vermek istiyor bazen

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Bu forumda elemanın teki Türkiyede 1 tane bile aç olmadığını iddaa ediyordu. Enflasyonu da ülke ekonomisini güçlendirmek için bilerek yükselttiler falan diyordu 😁

Ben de ciddi ciddi muhatap alıp enflasyonun yıkıcı sonuçlarını falan anlatıyordum. Bende de tuhaflık var. Gül geç işte. Ciddiye alınmayacak insanları muhatap almak hata ama insan gene de kendini tutamayıp cevap vermek istiyor bazen
Aclık yoq yeğen telefonu çıkar herkes lüks ıcınde yeğen

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,967
2,671
113
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım

1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
Çalışma izni alabiliyor musun ki

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,574
2,714
113
Aclık yoq yeğen telefonu çıkar herkes lüks ıcınde yeğen
Dünyanın hiçbir yerinde hiçkimseye altın tepside birşey sunmazlar. Bunlar doğru fakat tutup ta enflasyonu aslında ülke ekonomisini daha da güçlendirebilmek için bilerek yükselttiler dersen insanlar bi tarafıyla güler. Benim gibileri de bu salakları muhatap alıp doğrusunu anlatmaya çalışır işte. Ben de de mallık var. Gülüp geçmiyorum

Bir insan salak olabilmek için uğraşsa, özel bir çaba sarf etse bu kadar olamaz

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,408
447
83
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Bende 2017 clio var şuan satsam ölüsü 13 bin dolar elime para geçer bu parayla orda yaşam kurabilirmiyim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Dünyanın hiçbir yerinde hiçkimseye altın tepside birşey sunmazlar. Bunlar doğru fakat tutup ta enflasyonu aslında ülke ekonomisini daha da güçlendirebilmek için bilerek yükselttiler dersen insanlar bi tarafıyla güler. Benim gibileri de bu salakları muhatap alıp doğrusunu anlatmaya çalışır işte. Ben de de mallık var. Gülüp geçmiyorum

Bir insan salak olabilmek için uğraşsa, özel bir çaba sarf etse bu kadar olamaz
Ülke şuan rezıl durumda Her yönden ama şu gerçek var yeryüzünde en kolay para kazanmalık yer türkiye burda para yapamıyorsak beyın yok demektir bizde

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,321
9,739
113
Dünya da birçok ülke gitmiş birisi olarak sırbıstan için söyleyebilirim ki polisi ve insanları dışarıya kapalıdır.
Gelişmemiş bir ülkedir.
Yemek kültürü yoktur.
Ülkemin bir karıs topragına degişmem.
Yasayan gurbetcılere de allah kolaylık versın.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,574
2,714
113
Ülke şuan rezıl durumda Her yönden ama şu gerçek var yeryüzünde en kolay para kazanmalık yer türkiye burda para yapamıyorsak beyın yok demektir bizde
Türkiyede ezilen emekli ve asgari ücretli. Örneğin senin bir gayrimenkulün varsa dolar 100 tl de olsa fark etmez. Ona göre değeri hesaplanır

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,321
9,739
113
Türkiyede ezilen emekli ve asgari ücretli. Örneğin senin bir gayrimenkulün varsa dolar 100 tl de olsa fark etmez. Ona göre değeri hesaplanır
Düzelecek hepsi üretime agırlık verıp adalet sistemini düzgün olusturursak ve torpil yolsuzluk azalırsa düzelecek.

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,705
2,164
113

2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Hangi şehirdesin bro bende Sırbistandayım

narizcorva

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
41
18

2. Vize istemiyor.
6. Oturum almak kolay
Ev kiraları ne kadar
Birde deniz var mı memlekette