Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Cahil olan sensin. Rusya S -500 üretirken çoktan tedavülden kalkmış S-400 leri sattı bize. Abd'den de parasını verdikleri F 35 leri Rusya'dan füze savar aldığımız için alamadık ve programdan çıkartıldık

A haber izleye izleye beynin yıkanmış senin. Hayal aleminde dolaşıyorsun. Bir de cahilsin deme bari
Cahil özgüveni var arkadasta nasılda böbürlene böbürlene anlatıyor, dostum sende insan yerine koyup cevap veriyorsun. 😁😁

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,582
2,718
113
Cahil özgüveni var arkadasta nasılda böbürlene böbürlene anlatıyor, dostum sende insan yerine koyup cevap veriyorsun. 😁😁
Bu insanları kim yetiştiriyor böyle anlamak güç. Bir tane dangalağın teki de '' kızlar dışarıda mini etekle, daracık taytlarla geziyorlar ama bunlara sapıklık yapanlara mana buluyorsunuz'' diyordu. Uçmuş lan bunlar. Sapıklara laf ediyorsunuz diyor. Mini etekle dolaşan kıza sapıklık yapmayı normal görüyor.

Dünyanın en geniş meşreb, önüne gelenle yatan kalkan kızına bile nezaket çerçevesinde, kibar bir üslupla yaklaşmazsan şansın milyonda sıfırdır. Bunu bile fark edememiş amk mağara adamları 😁

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Bu insanları kim yetiştiriyor böyle anlamak güç. Bir tane dangalağın teki de '' kızlar dışarıda mini etekle, daracık taytlarla geziyorlar ama bunlara sapıklık yapanlara mana buluyorsunuz'' diyordu. Uçmuş lan bunlar. Sapıklara laf ediyorsunuz diyor. Mini etekle dolaşan kıza sapıklık yapmayı normal görüyor.

Dünyanın en geniş meşreb, önüne gelenle yatan kalkan kızına bile nezaket çerçevesinde, kibar bir üslupla yaklaşmazsan şansın milyonda sıfırdır. Bunu bile fark edememiş amk mağara adamları 😁
Klâsik orta doğu insanı işte herşeyi sahte yazık...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,582
2,718
113
Klâsik orta doğu insanı işte herşeyi sahte yazık...
Ben bu ülkenin bir geleceği olduğunu da göremiyorum. Herşey daha kötüye gidecek. Dün terörist kabül edilen adamlar bile bugün saygıyla anılıyor. İktidarı da aynı muhalefeti de. Al birini vur ötekine

Gençlere tek tavsiyem bu ülkeden kaçıp gitmeleri

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Ben bu ülkenin bir geleceği olduğunu da göremiyorum. Herşey daha kötüye gidecek. Dün terörist kabül edilen adamlar bile bugün saygıyla anılıyor. İktidarı da aynı muhalefeti de. Al birini vur ötekine

Gençlere tek tavsiyem bu ülkeden kaçıp gitmeleri
Çok net şekilde minimum 2 asır daha geçmesi lazım çok zor.
Tabi saltanatı uğruna yapmayacaklari şey yok olanda cahil bilgisiz halka oluyor.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,582
2,718
113
Tabi saltanatı uğruna yapmayacaklari şey yok olanda cahil bilgisiz halka oluyor.
Bazen kafayı memleket sorunlarına takıyorum, bazen de bana ne lan belki birkaç 10 yıl daha yaşayıp ölüp gidecem zaten çoluk yok çocuk yok diyorum 😁

Hatta bazen gaza gelip yazdığım siyasi içerikleri daha sonra siliyorum bana ne lan deyip

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,582
2,718
113
Sorun şu ki eğitim seviyesi yüksek, entellektüel insanlar, cahil insanlara göre fazla üremiyorlar. Evde kedi, köpek bakıyorlar. Çünkü tek bir çocuğun bile aslında ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun bilinci içerisindeler. Al sana demokrasi işte.

Azınlık olan eğitimli ve kültürlü insanları kimin yöneteceğine, çoğunluk olan cahil kitlenin karar vermesine demokrasi denir. Demokrasi bence çok ta matah birşey değil. Kelle sayısına bakıyor neticede