Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
pasaportlar direk gelebilir miyim ve kaç gün kalmam Lazım ondan sonra kaçak gözükmeyelim Z? Oturum nasıl alınıyor

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
pasaportlar direk gelebilir miyim ve kaç gün kalmam Lazım ondan sonra kaçak gözükmeyelim Z? Oturum nasıl alınıyor
180 günde 90 gün 365 günde 180 kalabilirsin. 90. Günden sonra Bosna'da giriş çıkış yapman lazım ülkeye. Ya da direk oturum alabilirsin

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
180 günde 90 gün 365 günde 180 kalabilirsin. 90. Günden sonra Bosna'da giriş çıkış yapman lazım ülkeye. Ya da direk oturum alabilirsin
Direk oturum nasıl alınıyor işte para ile mi oranın nüfus vatandaşlığına felan mı

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Irkçılık çekiyormusun sorun varmı bu konuda? 2.Olarak Nasıl bi yerde kalıyorsun ev için diyorum imkanın iyimi ev ortamın vs tek mi kalıyorsun

brncii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
301
63
Pasaport vaR Marsilyada Getirin şubesinde çalışsam güzel kazanç sağlayabilir miyim hatırlıyorum konunu üstünden baya zaman geçmiş ☺

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Irkçılık çekiyormusun sorun varmı bu konuda? 2.Olarak Nasıl bi yerde kalıyorsun ev için diyorum imkanın iyimi ev ortamın vs tek mi kalıyorsun
Evim bir villanın ikiye bölünmüş yarısı. bahçeli yeni bina . 2 oda 1 salon herşey sıfır girdim . 500 Euro . Irkçılık 1 kere bile yaşamadım. Aksine Türkleri seviyorlar ve çok türk var

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Pasaport vaR Marsilyada Getirin şubesinde çalışsam güzel kazanç sağlayabilir miyim hatırlıyorum konunu üstünden baya zaman geçmiş ☺
Fransa'da şartlar nasıl hiç bilmiyorum. Burda Glovo ve wolt var sadece. Bir de MR D diye yerel bi firma var

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Şimdi kiraya ev desek 500 Euro
Aracda 1500 desek çalışma izni için ne kadar gerekli
İlk geldiğimde personel evinde kalırsan 250 kira aylık. Araba kirası 300 400 arası . Bide kayıt ücreti sisteme . Yediğin içitiğin ilk maaşa kadar Max 1500 yetiyor . Ben az parale geldim sonradan takviye aldım