- 275
- 273
- 63
Yaptık o hatayı bi kerekaradağ'a geçip kumar oynucan mı![]()
Yaptık o hatayı bi kerekaradağ'a geçip kumar oynucan mı![]()
Kurye hariç işler için dil bilmen lazım yoksa olmaz .Sırbistan vizesizmi kurye harici işler olurmu mesela tesisatçı
180 günde 90 gün 365 günde 180 kalabilirsin. 90. Günden sonra Bosna'da giriş çıkış yapman lazım ülkeye. Ya da direk oturum alabilirsinpasaportlar direk gelebilir miyim ve kaç gün kalmam Lazım ondan sonra kaçak gözükmeyelim Z? Oturum nasıl alınıyor
Direk oturum nasıl alınıyor işte para ile mi oranın nüfus vatandaşlığına felan mı180 günde 90 gün 365 günde 180 kalabilirsin. 90. Günden sonra Bosna'da giriş çıkış yapman lazım ülkeye. Ya da direk oturum alabilirsin
Pasaport vaR Marsilyada Getirin şubesinde çalışsam güzel kazanç sağlayabilir miyim hatırlıyorum konunu üstünden baya zaman geçmiş ☺180 günde 90 gün 365 günde 180 kalabilirsin. 90. Günden sonra Bosna'da giriş çıkış yapman lazım ülkeye. Ya da direk oturum alabilirsin
Kuryelik için araç alsak aracla yapsak olurmu kiKurye hariç işler için dil bilmen lazım yoksa olmaz .
Dil lazım en azından yol gösterecek birisi lazım zor işler ama yaniPasaport şart. İmkanlar Türkiyeden net daha iyi
Avukatlar hallediyor . 500 ile 1000 Euro arası değişiyor aldıkları rakam. 3 yıl alınıyor ilk etaptaDirek oturum nasıl alınıyor işte para ile mi oranın nüfus vatandaşlığına felan mı
Evim bir villanın ikiye bölünmüş yarısı. bahçeli yeni bina . 2 oda 1 salon herşey sıfır girdim . 500 Euro . Irkçılık 1 kere bile yaşamadım. Aksine Türkleri seviyorlar ve çok türk varIrkçılık çekiyormusun sorun varmı bu konuda? 2.Olarak Nasıl bi yerde kalıyorsun ev için diyorum imkanın iyimi ev ortamın vs tek mi kalıyorsun
En azından basit bir ingilizce gerekiyor. Öyle ileri derece dile gerek yokDil lazım en azından yol gösterecek birisi lazım zor işler ama yani
Ben araba ile yapıyorum zaten . 1400 Euro'ya 2005 C2 VTR aldım. Yakıt da az yakıyor hemde konforlu çalışıyorum. Motora hayatımda binmedim zatenKuryelik için araç alsak aracla yapsak olurmu ki
Fransa'da şartlar nasıl hiç bilmiyorum. Burda Glovo ve wolt var sadece. Bir de MR D diye yerel bi firma varPasaport vaR Marsilyada Getirin şubesinde çalışsam güzel kazanç sağlayabilir miyim hatırlıyorum konunu üstünden baya zaman geçmiş ☺
orda garsonluk yapsak ne kadar kazsnırzBen araba ile yapıyorum zaten . 1400 Euro'ya 2005 C2 VTR aldım. Yakıt da az yakıyor hemde konforlu çalışıyorum. Motora hayatımda binmedim zaten![]()
Dil biliyorsan 1000 Euro civarıorda garsonluk yapsak ne kadar kazsnırz
Kardeş 4000 Euro parayla gelsek düzen kurarmiyiz bütçe bu kadarBen araba ile yapıyorum zaten . 1400 Euro'ya 2005 C2 VTR aldım. Yakıt da az yakıyor hemde konforlu çalışıyorum. Motora hayatımda binmedim zaten![]()
Çok bile . 2000 ile burda mis gibi düzel kurarsın . Ben gelirken 1250 ile geldimKardeş 4000 Euro parayla gelsek düzen kurarmiyiz bütçe bu kadar
Şimdi kiraya ev desek 500 EuroÇok bile . 2000 ile burda mis gibi düzel kurarsın . Ben gelirken 1250 ile geldim![]()
İlk geldiğimde personel evinde kalırsan 250 kira aylık. Araba kirası 300 400 arası . Bide kayıt ücreti sisteme . Yediğin içitiğin ilk maaşa kadar Max 1500 yetiyor . Ben az parale geldim sonradan takviye aldımŞimdi kiraya ev desek 500 Euro
Aracda 1500 desek çalışma izni için ne kadar gerekli