Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo | Altılı Ganyan Ankara Kasa 10000

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,461
1,301
113
Biliyorum 4 felan olmaz burda yazmıycaktım bile vallahi var ya
Yıldıray çok para oldu lan bide 4 misli senin atı getirmen şart oldu bağır çağır getir onu 5. Ayak zor yatar herkese hakkettiğini fazlasıyla vericem beni Bi abiniz gibi gorunhayatta yanlış olmaz çat hesapta yeterki getirin

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
1,438
93
Yıldıray çok para oldu lan bide 4 misli senin atı getirmen şart oldu bağır çağır getir onu 5. Ayak zor yatar herkese hakkettiğini fazlasıyla vericem beni Bi abiniz gibi gorunhayatta yanlış olmaz çat hesapta yeterki getirin
Sen kazan gerisi kolay cok iyi oyun oldu bozulmasın son ayak atla birlikte bende koşacağım Bakırköy sahile cikip

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Ya son ayağı bana bırakın burda 7 yi getirirsek fena 100 bin alırız valla

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
1,438
93
O degil de @Yildiraygs87 senin 4 lude iyi para verecek hic favori yok hepsi yıkıldı burda da 7 gelirse tadindan yenmez

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
O degil de @Yildiraygs87 senin 4 lude iyi para verecek hic favori yok hepsi yıkıldı burda da 7 gelirse tadindan yenmez
Ben oynamadım ki aga para yok diye @Sansalo ya dedim işte normalde demem çekinirim nasip işte diyceğim tuttu o da 5’li yaptı kendi tuttuğu atları yazdı herşey nasip ya diyorum ya

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,461
1,301
113
Ya son ayağı bana bırakın burda 7 yi getirirsek fena 100 bin alırız valla
Bak şimdiden söylüyorum yüz binde 18 bin
Ben oynamadım ki aga para yok diye @Sansalo ya dedim işte normalde demem çekinirim nasip işte diyceğim tuttu o da 5’li yaptı kendi tuttuğu atları yazdı herşey nasip ya diyorum ya
Sen üzülme tutsun ben size güzel para atıcam öyle bu forumda attıkları
Gibi değil yüzde 30u sizin 100binde
Şu ayağı bi geçelim de en kötü 4 gelsin yatmaktansa 4 gelse bile tutsak 40-50 bin alırız 7 derse 100 bin zaten 😬
Olum 7 gelirse 250 bin lira para alırız delimisin sen