- 5,223
- 2,992
- 113
Şuanda favoriyle 40 bin alıyoz 7 derse hesap et benim dediğime gelir 70-80 bin 😉Burda favori yerine ZIMBA GİBİ zimbayi cakarsa son ayaga kalp dayanmaz
Şuanda favoriyle 40 bin alıyoz 7 derse hesap et benim dediğime gelir 70-80 bin 😉Burda favori yerine ZIMBA GİBİ zimbayi cakarsa son ayaga kalp dayanmaz
@Sansalo ses verrrr nerdesin awŞuanda favoriyle 40 bin alıyoz 7 derse hesap et benim dediğime gelir 70-80 bin 😉
Yıldıray çok para oldu lan bide 4 misli senin atı getirmen şart oldu bağır çağır getir onu 5. Ayak zor yatar herkese hakkettiğini fazlasıyla vericem beni Bi abiniz gibi gorunhayatta yanlış olmaz çat hesapta yeterki getirinBiliyorum 4 felan olmaz burda yazmıycaktım bile vallahi var ya
Misli oynandi dostfavori favori gelirse 10k
Sen kazan gerisi kolay cok iyi oyun oldu bozulmasın son ayak atla birlikte bende koşacağım Bakırköy sahile cikipYıldıray çok para oldu lan bide 4 misli senin atı getirmen şart oldu bağır çağır getir onu 5. Ayak zor yatar herkese hakkettiğini fazlasıyla vericem beni Bi abiniz gibi gorunhayatta yanlış olmaz çat hesapta yeterki getirin
gördümMisli oynandi dost
Ya son ayağı bana bırakın burda 7 yi getirirsek fena 100 bin alırız vallaYıldıray çok para oldu lan bide 4 misli senin atı getirmen şart oldu bağır çağır getir onu 5. Ayak zor yatar herkese hakkettiğini fazlasıyla vericem beni Bi abiniz gibi gorunhayatta yanlış olmaz çat hesapta yeterki getirin
Son ayağa dört at yazıp tek mislide oynayabilirdik güvendik attık bence gelecek güzel Bi enerji olduSen kazan gerisi kolay cok iyi oyun oldu bozulmasın son ayak atla birlikte bende koşacağım Bakırköy sahile cikip
Enerji sinerji totem ne varsa son ayaga saklıyorumSon ayağa dört at yazıp tek mislide oynayabilirdik güvendik attık bence gelecek güzel Bi enerji oldu
Ben oynamadım ki aga para yok diye @Sansalo ya dedim işte normalde demem çekinirim nasip işte diyceğim tuttu o da 5’li yaptı kendi tuttuğu atları yazdı herşey nasip ya diyorum yaO degil de @Yildiraygs87 senin 4 lude iyi para verecek hic favori yok hepsi yıkıldı burda da 7 gelirse tadindan yenmez
Bugun nasipte üç haneli tutar var hadi bakalimBen oynamadım ki aga para yok diye @Sansalo ya dedim işte normalde demem çekinirim nasip işte diyceğim tuttu o da 5’li yaptı kendi tuttuğu atları yazdı herşey nasip ya diyorum ya
Şu ayağı bi geçelim de en kötü 4 gelsin yatmaktansa 4 gelse bile tutsak 40-50 bin alırız 7 derse 100 bin zaten 😬Enerji sinerji totem ne varsa son ayaga saklıyorum
Ne 100 bi misli 40 bin gösteriyo 150-160 bin aw 🤭🤦♂️Şu ayağı bi geçelim de en kötü 4 gelsin yatmaktansa 4 gelse bile tutsak 40-50 bin alırız 7 derse 100 bin zaten 😬
Bak şimdiden söylüyorum yüz binde 18 binYa son ayağı bana bırakın burda 7 yi getirirsek fena 100 bin alırız valla
Sen üzülme tutsun ben size güzel para atıcam öyle bu forumda attıklarıBen oynamadım ki aga para yok diye @Sansalo ya dedim işte normalde demem çekinirim nasip işte diyceğim tuttu o da 5’li yaptı kendi tuttuğu atları yazdı herşey nasip ya diyorum ya
Olum 7 gelirse 250 bin lira para alırız delimisin senŞu ayağı bi geçelim de en kötü 4 gelsin yatmaktansa 4 gelse bile tutsak 40-50 bin alırız 7 derse 100 bin zaten 😬
bu ayak önemliSon ayağa dört at yazıp tek mislide oynayabilirdik güvendik attık bence gelecek güzel Bi enerji oldu