- 1,844
- 813
- 113
abi sence at almak at sahibi olmak mantıklı mı arabayı satıp atmı alsakİzmir deyim ben kardeşim
abi sence at almak at sahibi olmak mantıklı mı arabayı satıp atmı alsakİzmir deyim ben kardeşim
7 gelcek yüksek ihtimalle burda da 6 yı da yazdım forma şimdi gelir melir 6-7 farketmez ikisinden biri gelsin deBurda 4 yıkılsın 6 veya 7 gelsin çantayı hazırla Sansalo
Yok be kardeşim paran olursa alırsın bi ona bel bağladın mı yanarsın bi sakatlansa ne yapcanabi sence at almak at sahibi olmak mantıklı mı arabayı satıp atmı alsak
4 te yıkılırsa eger cok farkli miktarlar konusuruz. Altılı zaten milyon verir7 gelcek yüksek ihtimalle burda da 6 yı da yazdım forma şimdi gelir melir 6-7 farketmez ikisinden biri gelsin de
Öyle öyle 5.ayak felan da 7 gelirse sondaki de favori Diğil çok iyi para verir4 te yıkılırsa eger cok farkli miktarlar konusuruz. Altılı zaten milyon verir
abi bana hipodromda iş ayarlasana at bakıcılığı seyislik herşey yaparımYok be kardeşim paran olursa alırsın bi ona bel bağladın mı yanarsın bi sakatlansa ne yapcan
Kolay diğilki bilader o işler zor iş biz kendimize bakamıyoz aw 😊abi bana hipodromda iş ayarlasana at bakıcılığı seyislik herşey yaparım![]()
O işi herkes yapamaz kardeşim araba satılıp at alınsa herkes alır o iş para işi arkanda paran olacak Bi de prestij işi çevren olacak babadan atci değilsen zor o islerabi sence at almak at sahibi olmak mantıklı mı arabayı satıp atmı alsak
Bizim pederin 2000 li yılların başında 2 arap atı vardi gecen konusu gecti sordum ilacı maması harası falan aylık gideri fazla demistiO işi herkes yapamaz kardeşim araba satılıp at alınsa herkes alır o iş para işi arkanda paran olacak Bi de prestij işi çevren olacak babadan atci değilsen zor o isler
Kardeş öyle diyon da atın yanına girebilecekmisin o kedi köpek inek değil hain hayvandır at Bi koyar dalağını alirabi bana hipodromda iş ayarlasana at bakıcılığı seyislik herşey yaparım![]()
Dalagı alsa iyi erkekligi bile alırKardeş öyle diyon da atın yanına girebilecekmisin o kedi köpek inek değil hain hayvandır at Bi koyar dalağını alir
giderim abi hiçbir hayvandan korkmam benKardeş öyle diyon da atın yanına girebilecekmisin o kedi köpek inek değil hain hayvandır at Bi koyar dalağını alir
Ulan almadik alsak ne iyi gelirdiSıralı üçlü kombine 1 2 4
O yazılmışsa kimse bişey yapamaz reis yazıldı artık nasıl biter Allah biliyo biz de 1 saat sonra öğrencezHadi bakalim miktar konusup ugursuzluk getirmeyelim totem yapalim son ayaga kadar)
Bi kere güveneceğin Bi şeyi olacak maaşı asgari ücret 22000 atın maması ilacı pekmezi kuruyemisi altına attıgın talaş idman jokeyi pansiyon ücreti şeyisin kumanyasi günlüke vurursan 1000 TL civarında etti sana 52000 Hiçbişey yapmasan her ay en az 52000 bin vermicen daha bunun görünmeyen masrafları var at 3 ay kosmassa 500000 buhar olurBizim pederin 2000 li yılların başında 2 arap atı vardi gecen konusu gecti sordum ilacı maması harası falan aylık gideri fazla demisti