- 1,845
- 813
- 113
8 geldi çok iyi
8 birin 12 ikinci ikili alsan dunya verir8 veya 12 gelir bomba
Rahat ol yıka yıka yaptım gerisini burda herkes te 4 tek ama 2 yazdık sakat 2 çıkıp bitirebilir sonra yine yıktık tabelayı da yıktık 7 yazdık daha ne olsun8 birin 12 ikinci ikili alsan dunya verirguzel 5li para yaptı artık iş yildirayda
At yarışı comda son 100 kalmıştı 24812 kombine yaptım yetişmedi al sana para Yıldıray 4lusunu getirsin Bi çuval para bölüşürüz8 birin 12 ikinci ikili alsan dunya verirguzel 5li para yaptı artık iş yildirayda
Ben 1i de ekledim 24un yaninaRahat ol yıka yıka yaptım gerisini burda herkes te 4 tek ama 2 yazdık sakat 2 çıkıp bitirebilir sonra yine yıktık tabelayı da yıktık 7 yazdık daha ne olsun
Bundan sonra bi plase gelse bile iyi verir 8 i burda bi Sansalo yazdi bide atın sahini yazdiRahat ol yıka yıka yaptım gerisini burda herkes te 4 tek ama 2 yazdık sakat 2 çıkıp bitirebilir sonra yine yıktık tabelayı da yıktık 7 yazdık daha ne olsun
Sen rahat ol kaleleri de yıktık en az ikisi yıkılcak bence burda 2 yi getircez şimdi Jalone yi yıkıcazAt yarışı comda son 100 kalmıştı 24812 kombine yaptım yetişmedi al sana para Yıldıray 4lusunu getirsin Bi çuval para bölüşürüz
Sonradan ayiktim@Sansalo 6’lıya yazmamışsın 8’i nasıl iş yaptın aw 😊
2 gelcek bak görBen 1i de ekledim 24un yanina
Şimdi burda Jalone u yıkıcaz yıkılırsa acayip oynatır her şeyi 2 gelcek bak görüceksiniz12 atta %2 agf cok iyi at antrenörü bile yazmamistir
Startta falan kalsın kuvvettli at umarım terleme yapar jaloneŞimdi burda Jalone u yıkıcaz yıkılırsa acayip oynatır her şeyi 2 gelcek bak görüceksiniz
Bence 1 gelecek onuda ekledimŞimdi burda Jalone u yıkıcaz yıkılırsa acayip oynatır her şeyi 2 gelcek bak görüceksiniz
Farketmez 1-2 aynı ikisi deBence 1 gelecek onuda ekledim
Princessada çok iyi Bi atGrubun üstünde bir at birisi önünü falan keserse iyi olur
Sıralı üçlü kombine 1 2 4Princessada çok iyi Bi at