Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo | Altılı Ganyan Ankara Kasa 10000

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
1,438
93
100 bin verir gibi altili

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Varda kardeşim 3 numara iltersoylu gelseydi size iyi bir para atacaktım 735 bin veriyordu 2.oldu 10/6 hisse var oda 3 kişi paylaşacak yani elime 15000 gibi bişey geçecek kusura bakmayın sevindiremedik yine oynar yine kazanırız Allah ömür verirse Diyarbakır başlıyor Bi ufak atayım diyorum çok yorgunum nasip başka gune

ibisevic

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
1,438
93
Varda kardeşim 3 numara iltersoylu gelseydi size iyi bir para atacaktım 735 bin veriyordu 2.oldu 10/6 hisse var oda 3 kişi paylaşacak yani elime 15000 gibi bişey geçecek kusura bakmayın sevindiremedik yine oynar yine kazanırız Allah ömür verirse Diyarbakır başlıyor Bi ufak atayım diyorum çok yorgunum nasip başka gune
Ah be olsun hic yoktan iyidir en azından kazanmış oldun. Iyi niyetin yeter bugun cok iyi paralar gelebilirdi saglik olsun

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,843
813
113
düşünmen yeter abi tebrikler

ibisevic

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
1,438
93
149 bin verdi 6 hisse yine iyi dost

ibisevic