- 5,223
- 2,992
- 113
5’li mi var 😳Bugünlük yarış bitti beyler ama hergün koşuyor gün doğmadan neler doğar son ayak koşsun hele belki size bir sürprizim olabilir nasip işi bu uzulmeyin
5’li mi var 😳Bugünlük yarış bitti beyler ama hergün koşuyor gün doğmadan neler doğar son ayak koşsun hele belki size bir sürprizim olabilir nasip işi bu uzulmeyin
Var de de moralim düzelsin aw yemin ederim dipteyim şu an5’li mi var 😳
Guzel yuregin yeter dost hepimiz bitigizBugünlük yarış bitti beyler ama hergün koşuyor gün doğmadan neler doğar son ayak koşsun hele belki size bir sürprizim olabilir nasip işi bu uzulmeyin
Altılı var kardeşim 10/6 hisse ortak altılı sekmesinden oynadım 6 pay aldım ya nasip 3 at var çok tersVar de de moralim düzelsin aw yemin ederim dipteyim şu an
Hadi inş benim at vardır inş içlerinde yoksa da gelmesin awAltılı var kardeşim 10/6 hisse ortak altılı sekmesinden oynadım 6 pay aldım ya nasip 3 at var çok ters
6 hisse iyi verir insallah gelir 3 attan biri neler varAltılı var kardeşim 10/6 hisse ortak altılı sekmesinden oynadım 6 pay aldım ya nasip 3 at var çok ters
Vermez mi ya favoriyle 130 bin gösteriyo hesap et bi de patlarsa offf6 hisse iyi verir insallah gelir 3 attan biri neler var
7 yanacak vardır inşallah abiAltılı var kardeşim 10/6 hisse ortak altılı sekmesinden oynadım 6 pay aldım ya nasip 3 at var çok ters
O olmaz dostum bugün çok seri atlar var bozarlar onun temposunu7 yanacak vardır inşallah abi
abi valla 3 atın kimler olduğunu bilmediğim için ne diyceğimi bilemedimO olmaz dostum bugün çok seri atlar var bozarlar onun temposunu
sağlık olsun hiç ama hiç kosmadi 4Nasıl olmasın dostum hepimize ilaç olcaktı cebimizde metelik yok baksana deli gibi de içerim var ne hayaller kurmuştuk
7 gelemezO olmaz dostum bugün çok seri atlar var bozarlar onun temposunu
O olabilir biraz daha uzun olsa olurdu da izmir pisti bi de çimde sapıyolar kısalardaGüldaniye gözüme carpti ama bakalim 2/8 ikili olabilir
Kazanabildin mi bugunndostAltılı var kardeşim 10/6 hisse ortak altılı sekmesinden oynadım 6 pay aldım ya nasip 3 at var çok ters
3 at kimler acaba7 gelemez
Biz de bilmiyoz3 at kimler acaba