Çok kaşucak öyle boşa at yazmam ben 25 senemizi verdik bu aw oyununabir kerede gariban Gülsün 7 gelsin
25. Yılına Zımba Gibi bir at yakışırÇok kaşucak öyle boşa at yazmam ben 25 senemizi verdik bu aw oyununa
Sarı forma 7 ydi ya söylemedi 6-7 boy kaldı startta7 startta kaldı 4 kosamadi vay aq
Evet spiker mal awSarı forma 7 ydi ya söylemedi 6-7 boy kaldı startta
Sağlık olsun nasip değilmiş 1 de yazabilirdik inşallah sonda 2 gelmezde uzulmeyizSarı forma 7 ydi ya söylemedi 6-7 boy kaldı startta
Valla moralim nasıl bozuldu ya biliyom hep dedim ya size 5.ayağı geçersek diye aw korkuyodum burdan tay yarışı4 hic koşamadı ya kotu oldu
Sorma simdi 2 gelir moralimizi bitirirSağlık olsun nasip değilmiş 1 de yazabilirdik inşallah sonda 2 gelmezde uzulmeyiz
Bozma morali dost saglik olsun yine guzel heyecam ve keyif yaptikValla moralim nasıl bozuldu ya biliyom hep dedim ya size 5.ayağı geçersek diye aw korkuyodum burdan tay yarışı
Bugünlük yarış bitti beyler ama hergün koşuyor gün doğmadan neler doğar son ayak koşsun hele belki size bir sürprizim olabilir nasip işi bu uzulmeyinValla moralim nasıl bozuldu ya biliyom hep dedim ya size 5.ayağı geçersek diye aw korkuyodum burdan tay yarışı
Nasıl olmasın dostum hepimize ilaç olcaktı cebimizde metelik yok baksana deli gibi de içerim var ne hayaller kurmuştukBozma morali dost saglik olsun yine guzel heyecam ve keyif yaptik