- 882
- 1,464
- 93
Essek gelirse 2 de verebilirAnkara son ayak iki essegimiz var hangisi gelse 4lu bin lira verir 3 misli iyi para izmir e saldiririz
Essek gelirse 2 de verebilirAnkara son ayak iki essegimiz var hangisi gelse 4lu bin lira verir 3 misli iyi para izmir e saldiririz
Bol şansBi ufak başlayalım kuponlar geldikçe aşşağıda paylaşılacaktır dağıtım olacaktır kupon kazancı olmadan özelden para talebinde bulunmayın arkadaşlar uğursuz geliyorYükleniyor…
aty.tc
Var la nasıl yok3 geldi izmir 2 bombaydi ama bizde yoktu![]()
@SansaloYüreğiderin i ekleyebiliyon mu yetişir mi
Favori geldi bizde yok saglik olsun@ibisevic https://aty.tc/Oit1W buda sana gelirse 1 misli sana
4 lu de 2 var miydiVar la nasıl yok
Bugün dediğin at geliyo yazdım birinci 4luye devam böyle olur paran kalmayınca senin atlar gelir 😁
3 geldi iyi para oldu 4lü4 lu de 2 var miydi
2 2. Oldu 20 ganyanla o yuzden sordum3 geldi iyi para oldu 4lü
Tersoyuz oynayamıyoz ya ondan oluyoBugün dediğin at geliyo yazdım birinci 4luye devam böyle olur paran kalmayınca senin atlar gelir 😁
Beyler Dmden yazıp para istemeyin adam sigaram yok diyo yolluyoruz bide çorba içeyim diyo onuda atiyoz bide kupon yapayım diyo onuda atiyoz 4.cuyu atmayınca götünü başını sallıyor kimi yazıyor babanem hasta üzülüyorum arkadaşlar bunaltmayin adam gibi oyunumuzu oynayalım kazanınca atacamBi ufak başlayalım kuponlar geldikçe aşşağıda paylaşılacaktır dağıtım olacaktır kupon kazancı olmadan özelden para talebinde bulunmayın arkadaşlar uğursuz geliyorYükleniyor…
aty.tc
Bugün şansın iyi iki at verdin ikiside geldi favori de degilTersoyuz oynayamıyoz ya ondan oluyo
İzmir ikinci altılıyı yapiyozmu @Yildiraygs87 @ibisevicBurda 4 5 6 ozellikle de 10 gelirse 4u iyi alırız
Çabuk 15 dakika var yüzde 8 şarj varİzmir ikinci altılıyı yapiyozmu @Yildiraygs87 @ibisevic
Jolene tek@Yildiraygs87 nin şansı iyi bugun izmirde 3. Ayakta 4 numara Jolene gecilmea gibi