Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sametcan80 | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,754
9,201
113
Ben de zannettim Biri senin adına ödül çıktı o kişi aldı muro'nun adına kimse alamaz biliyor musun alması için 50.000 mesajı olması lazım ulti açmak için
Murom camily almış ödülü de o önce borcunu odesin Ferhat abisine yoksa senin saplaaayla karşılaşır 😂😂

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
La yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
abim o mevzu kapandı bitti teşekkürler.

samet abi'de oynadığı site ile alakalı çekim problemi yaşadı akşam düzelecekmiş 125 Tl gönderdi yine ama allah bereket versin umarım kazanacağız.
saygılar tüm kalbi temiz abilere

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,754
9,201
113

samet abi'de oynadığı site ile alakalı çekim problemi yaşadı akşam düzelecekmiş 125 Tl gönderdi yine ama allah bereket versin umarım kazanacağız.
İnşallah kapanmıştır Ferhat uyansın ogrencez bakalm

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,754
9,201
113

@ahmetc10 bk böyle dedi ama ferom uyansın @Beşiktaş dan ogrencez

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,754
9,201
113
Neyse @sametcan80 kardeşim PC ettk konunu helal et hakkını Daim olsun kazançların 🧿🧿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...