- 23,947
- 22,373
- 113
Aktif bendim de konuda yoktum yoksa kimseye kaptirmazdim puaha tebrikler@calimly kardeşim sen bi kararım at özel'den. Yine burdan devam edeceğim ben çekim verdim gelince. 34 tl ile 7k süper bir olay oldu
Aktif bendim de konuda yoktum yoksa kimseye kaptirmazdim puaha tebrikler@calimly kardeşim sen bi kararım at özel'den. Yine burdan devam edeceğim ben çekim verdim gelince. 34 tl ile 7k süper bir olay oldu
sağol abiAktif bendim de konuda yoktum yoksa kimseye kaptirmazdim puaha tebrikler
Calimli kardeş ilk rolünü açıyor 1 kişiye 25 TLAktif bendim de konuda yoktum yoksa kimseye kaptirmazdim puaha tebrikler
La beni alintilama sana dun demedim mi kardessağol abi
Puahah onuda vermez bence puahahCalimli kardeş ilk rolünü açıyor 1 kişiye 25 TL![]()
AcmazCalimli kardeş ilk rolünü açıyor 1 kişiye 25 TL![]()
Benim 2 haftada 150 rolum var puahah guldurme beni simdiabiler son 2 jaftada 4 rollüm var bakabilirsiniz teşekkürler
allah daha çok versin abim bir şey demedim açmaz dediğiniz için atıfta bulundumBenim 2 haftada 150 rolum var puahah guldurme beni simdi
Gol iptalWonnnaaanzinhoooooo
Ne mübarek ağzım var ya 😂😂
4 tane rolun varmi cidden göstersene kendi paranlan en son ne zman rol actin kardesallah daha çok versin abim bir şey demedim açmaz dediğiniz için atıfta bulundum
Senin rollerinde ne mübarek ağzım var he 😂😂Wonnnaaanzinhoooooo
Calimli diye bir kardeş 2 hesaptan kendine destek verip rolü kaptıNe mübarek ağzım var ya 😂😂
O baş alır bu forumda 😂😂Calimli diye bir kardeş 2 hesaptan kendine destek verip rolü kaptı![]()
Bol Şansın olsun kral gelmesi dileğiyleBol şanlar.. Tek maç tek gol kaldı... Ekli dosyayı görüntüle 821442
Saplaaaa 😂😂Bol Şansın olsun kral gelmesi dileğiyle
Açız aç açSaplaaaa 😂😂
Can Can Can 🥰🥰Açız aç aç
Aldı gaçtı parayı kanka gidip 2 hesap daha açıp Ömer Baba diye bağırayım roldeO baş alır bu forumda 😂😂