- 7,273

- 2,345

- 113

@Beşiktaş buna da borç verip bana da verdiği sözü tutmuyorsa müstehak ona 😂 😂 ne diyeyimLa yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
@Beşiktaş buna da borç verip bana da verdiği sözü tutmuyorsa müstehak ona 😂 😂 ne diyeyimLa yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
Hahhahhahha@Beşiktaş buna da borç verip bana da verdiği sözü tutmuyorsa müstehak ona 😂 😂 ne diyeyim
Muroo 😂😂Murom camily almış ödülü de o önce borcunu odesin Ferhat abisine yoksa senin saplaaayla karşılaşır 😂😂
Değil mi muroHahhahhahha
Her zamanDeğil mi muro
Verilen sözler önemli
Millet millete 1.000 lira sponsor oluyor 2.000 lira sponsor oluyor bize gelince 250 oluyor 500 oluyo vay anasını Oyuna mı geldik 😄Her zaman
Kim 500 verdi sanaMillet millete 1.000 lira sponsor oluyor 2.000 lira sponsor oluyor bize gelince 250 oluyor 500 oluyo vay anasını Oyuna mı geldik 😄
Normald eKim 500 verdi sana
Neden mesaj mi atacab hemen hahahahahKim 500 verdi sana
Evet bana oluyorlar dost puahaMillet millete 1.000 lira sponsor oluyor 2.000 lira sponsor oluyor bize gelince 250 oluyor 500 oluyo vay anasını Oyuna mı geldik 😄
Evet sana çok olan oluyor Ben anlamadım DM mi atıyorsun Ne yapıyorsun 😄Evet bana oluyorlar dost puaha
Ben de diyorum sana niye bu kadar sponsor oluyorlar Demek ki ben DM atmadığım için 😄Evet sana çok olan oluyor Ben anlamadım DM mi atıyorsun Ne yapıyorsun 😄
Benim dm kapalı dost bende millete dm atmiyorum nasil geliyor bende anlamadım valla puahaEvet sana çok olan oluyor Ben anlamadım DM mi atıyorsun Ne yapıyorsun 😄
HahahhahaBenim dm kapalı dost bende millete dm atmiyorum nasil geliyor bende anlamadım valla puaha
Senin mesaj attığın para attı mı sana.Neden mesaj mi atacab hemen hahahahah
Demek ki bizi de seven 3 5 insan var bu forumda dost puabaHahahhaha
Dm aç 😂Benim dm kapalı dost bende millete dm atmiyorum nasil geliyor bende anlamadım valla puaha
Ben de yaŞaka maka bir yana kupon yapmam lazım krize girdim
bana onuda sponsor olmuyorlar kankam ama kazanc olunca trip yağmur oluyor uzerimeMillet millete 1.000 lira sponsor oluyor 2.000 lira sponsor oluyor bize gelince 250 oluyor 500 oluyo vay anasını Oyuna mı geldik 😄