- 43,084
- 42,135
- 113
Ödeme ne sebebi parasızlık değil karaktersizler dost parası var ama karakteri olmalı insanın böyle bir eylemi gerçekleştirmesi için siz olaya yanlış bakıyorsunuzSen e karakteri olan bir adam olsa 7 ayda eline para mı geçmedi![]()
Ödeme ne sebebi parasızlık değil karaktersizler dost parası var ama karakteri olmalı insanın böyle bir eylemi gerçekleştirmesi için siz olaya yanlış bakıyorsunuzSen e karakteri olan bir adam olsa 7 ayda eline para mı geçmedi![]()
Tezgahçı zaten yazılarından belli abi @calimly bu adamın parasını öde çek kazanciniSen e karakteri olan bir adam olsa 7 ayda eline para mı geçmedi![]()
Bosver Ömer babam kimsenin parası kimsede kalmaz ben ise gidiyorum abim sana bol sans zengin olman dileğiyleTezgahçı zaten yazılarından belli abi @calimly bu adamın parasını öde çek kazancini
Ben gormemde sana şöyle bir cebap yazar abi 3000 yapıp hepsini abime atacagimTezgahçı zaten yazılarından belli abi @calimly bu adamın parasını öde çek kazancini
Sponsor ol rol yapayım m ferhatNeyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu Samet dostumuz bir önceki konusunda bana dilenci deyip kovmustu rahatsız etmeyelim dostları... Başka konuda görüşmek üzere
Gece bura ol da sana sponsor olayimSponsor ol rol yapayım m ferhat
Maaşı aldık gerisini siteler düşünsunGece bura ol da sana sponsor olayimgece işi olmayanlar burada olsun iş çıkışı sağlam bir rol yapacağım
Ok Ferhat başkanGece bura ol da sana sponsor olayimgece işi olmayanlar burada olsun iş çıkışı sağlam bir rol yapacağım
Vurgun var desene jskslsMaaşı aldık gerisini siteler düşünsun![]()
Bende isterem elma yanaklardan 😂😂Maaşı aldık gerisini siteler düşünsun![]()
Mikelim onları bugünMaaşı aldık gerisini siteler düşünsun![]()
😂😂Bende isterem elma yanaklardan 😂😂