- 50,419
- 23,718
- 113
Ne oldu Kral Burada şimdiAldı gaçtı parayı kanka gidip 2 hesap daha açıp Ömer Baba diye bağırayım rolde![]()
Ne oldu Kral Burada şimdiAldı gaçtı parayı kanka gidip 2 hesap daha açıp Ömer Baba diye bağırayım rolde![]()
Öylesine sohbet kankaNe oldu Kral Burada şimdi
Ben de zannettim Biri senin adına ödül çıktı o kişi aldı muro'nun adına kimse alamaz biliyor musun alması için 50.000 mesajı olması lazım ulti açmak içinÖylesine sohbet kanka![]()
La yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnuAldı gaçtı parayı kanka gidip 2 hesap daha açıp Ömer Baba diye bağırayım rolde![]()
Murom camily almış ödülü de o önce borcunu odesin Ferhat abisine yoksa senin saplaaayla karşılaşır 😂😂Ben de zannettim Biri senin adına ödül çıktı o kişi aldı muro'nun adına kimse alamaz biliyor musun alması için 50.000 mesajı olması lazım ulti açmak için
Bende diyom bu kimdi bizim güççük hırkız mışLa yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
O bana yaklaşamaz beni iyi bilirMurom camily almış ödülü de o önce borcunu odesin Ferhat abisine yoksa senin saplaaayla karşılaşır 😂😂
abim o mevzu kapandı bitti teşekkürler.La yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
İnşallah kapanmıştır Ferhat uyansın ogrencez bakalmabim o mevzu kapandı bitti teşekkürler.
samet abi'de oynadığı site ile alakalı çekim problemi yaşadı akşam düzelecekmiş 125 Tl gönderdi yine ama allah bereket versin umarım kazanacağız.
saygılar tüm kalbi temiz abilere
bol sansBol şanlar.. Tek maç tek gol kaldı... Ekli dosyayı görüntüle 821442
Ferhat abiye borcu mu varmış la?La yeni gördüm MK valla he @sametcan80 adamim ona şöyle attığın parayla borcunu odesij bari her yerde odeycm diyi Ferhat abisine atsın borucnu
TE yavrum tee Ahmet kardesm yessFerhat abiye borcu mu varmış la?
Ne biliyim la yeni gördüm kanka 😅TE yavrum tee Ahmet kardesm yess
O mevzu nasıl kapanmış onu anlamadım lan
Baska birisi atacaktı o atmıştırO mevzu nasıl kapanmış onu anlamadım lan
@Beşiktaş yav Ferhat abi aydınlat şu konuyu neler oluyor yav 😅 😅Baska birisi atacaktı o atmıştır