Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Sabıka sıkıntı devletin hükümlü alımları alıyor onları kontrol et

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
395
63
bu ne böyle sitenin %80i sabıkalı. 4 ayrı yaralamadan aldıysa diyecek bir şeyim yok.
anlamadım ki valla ben bir kere cimer şikayeti yaptım bir de ehliyet için gittim onun dışında emniyete adım bile atmadım ama forum maşallah 9. hariciye koğuşu

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
gençler görsün, bir anlık sinir öfke hayatlarınızı nasıl değiştirebilir.
Abi yaralama bir anlık sinir öfke de gasp ve dolandırıcılik da mı bir anlık sinir öfke. Ne dedi bu gün param yok çok asabiyim hemen birini çarp kaç mi yapayım dedi terbiyesizim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,000
13,119
113
Birde utanmadan yazmis arkadaslar boş yapmayın diye senin vatana topluma ne faydan olacak atalarimiz demis 1 kere yapan 1 daha yapar diye sen 4 kere yapmissin bundan sonra rahat duracagini garantisi yok sen o dereyi gecmissin guvenilmezsin ama genede umarim pisman olur yolunu acarsin

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Allah'a şükür bu yaşıma kadar en ufak bir cezam bile yok. Trafikte kırmızı ışıkta bile geçmedim terbiyesizim.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Birde utanmadan yazmis arkadaslar boş yapmayın diye senin vatana topluma ne faydan olacak atalarimiz demis 1 kere yapan 1 daha yapar diye sen 4 kere yapmissin bundan sonra rahat duracagini garantisi yok sen o dereyi gecmissin guvenilmezsin ama genede umarim pisman olur yolunu acarsin
Birkaç haftaya parasızlıktan torbacıliga başladım diye konuyu güncellemez umarım

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,008
113
Abi yaralama bir anlık sinir öfke de gasp ve dolandırıcılik da mı bir anlık sinir öfke. Ne dedi bu gün param yok çok asabiyim hemen birini çarp kaç mi yapayım dedi terbiyesizim
Problemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yok :)

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,417
6,695
113
Problemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yok :)
Adamın kare kökü

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,378
643
113
Sorunlar konuşarak hallolsaydı ormanın kralı papağan olurdu kardeş

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
Forumun yüzde 85i sabıkalı ya da hakkında isleyen dava var.sabıkası olmayan kalmadı ülkede çokta üzülmeyin hayattan vazgeçmeyin sabıka var diye.bu ülkenin cumhurbaskanı hapiste yatmıs bir adam,gelecek cumhurbaskanı da hapiste.onlar bile girip cıkıyorsa bizde girmemiz normal.Atatürk bu ülkeyi kurtarırken hakkında idam kararı vardı.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,881
22,254
113
Yaralamadan aldım 4 tane
Ya yaraladığı biri ölseydi kimin hakki var ki bu dünyada Allah in can bahşettiği cani ondan izinsiz almaya 4 defa aynı suçu işlemiş o insanlardan biri ölse bakalim o zaman nasil bir suçluluk psikolojisine girecekti bu iflah olmaz anladim kadariylan bir mumini öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir Allah hidayet versin dicek baska söz yok