Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Oto yıkamamızda çalışacak,çalışma arkadaşı aranmaktadır.
çalışma saatleri sabah 9:00 akşam 20:00
İşyerimiz düzce merkez adidas arkası evin restaurant karşısındadır daimi olarak 3 personel çalışmaktayız oto yıkamamız aynı zamanda otopark hizmetide vermektedir.sabah 9 açılış akşam 6-7 yoğunluğa göre kapanış.
GKT oto yıkama&oto park

Bak buraya dost böyle yerler genelde sabıka aramaz.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Sicil senin için bi sorun değil. Devlet bunun için 2 senedşr bi çözüm buldu dostum zaten e devletten sicil kaybı sildirme yaz sicil kaydın geçici olarak işe girene kadar yoktur olarak çıkıyor. Bu işlem sana dönüşü 1 haftayı buluyor ama sms atıyorlar ve sicili yoktur oluyosun.
Ya öyle bişey değil o geçici silinme diye bişey yok denetim bitince siliniyor arşiv kaydı silinmiyor 30 yil devlet öyle usulsüz ismi yapar bugünlük sabikani sil alisebgirecek diye sen nerdenbduydun bunu öyle birşey yok denetimi bitince siliniyor 5 yıl beklemesine gerek kalmadı yasabcikti 2016 da senin dediğin gibi bişey yok

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,312
113
Ya öyle bişey değil o geçici silinme diye bişey yok denetim bitince siliniyor arşiv kaydı silinmiyor 30 yil devlet öyle usulsüz ismi yapar bugünlük sabikani sil alisebgirecek diye sen nerdenbduydun bunu öyle birşey yok denetimi bitince siliniyor 5 yıl beklemesine gerek kalmadı yasabcikti 2016 da senin dediğin gibi bişey yok
Ben şaun açıktan çıkıp denetimdeyim ve işe bu şekilde girdim hacım boş boş konuşmayın bi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
Arkadaşlar merhaba
Kabarık
Sabıka yüzünden çoğu işyeri almıyor
Şimdi denetimli serbestlik görüyorum
Haftanın 4 günü imza ve ayda bir seminer var

İmza 16 .00 arası ve bunu değiştirmiyorlar
Bu sebeple çift vardiya ise girmem neredeyse imkansiza yakın

E haliyle ayda bir seminer olduğu için de isyerleri olumsuz diyip gönderiyor sabıka da cabası

Bugün de öğlen 12 ye kadar sigortalı işe girip sigorta kağıdını denetimli serbestlik müdürlüğüne iletmezsem yarın sabah kamu yararına ise gönderiyor ücretsiz çalışma olarak öğlene kadar

Şimdi tavsiyeniz nedir iskurdayim şuan hükümlü kadrosu yok denmekte

Çıktım moralim sifir elde avucta yok
İntiharın eşiğine geldim eşimde rahatsız
Öneriniz nedir kiram 13 bin TL e erzak ve günlük 800 lira kazandiracak bı part time is öğleden sonra öneriniz ne olur

Arkadaşlar boş yorum lütfen yapmayın kendinize saklayın Allah'a emanet olun
Dost Allah yardımcın olsun bende işsizim kiram 18 binlira çocuk var benimde iki tane suç dosyam var ama daha sicilime işlemedi sicileme işlemeden işe girmem lazm benimde ilk suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay ama habg olmuştu ozamanlar zaten 6 senenin bile yatari yoktu ikinci sucumdanda 10 ay aldım fakat yeni infaz yasasından faydalandım girdi çıktı yapmadım sicilime daha işlemedi imza falanda yok bakalım nolacak ama ekime doğru genel af gelecek diyorlar dost belki ondan yararlanır sin silinir ozaman sabikan

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Oto yıkamamızda çalışacak,çalışma arkadaşı aranmaktadır.
çalışma saatleri sabah 9:00 akşam 20:00
İşyerimiz düzce merkez adidas arkası evin restaurant karşısındadır daimi olarak 3 personel çalışmaktayız oto yıkamamız aynı zamanda otopark hizmetide vermektedir.sabah 9 açılış akşam 6-7 yoğunluğa göre kapanış.
GKT oto yıkama&oto park

Bak buraya dost böyle yerler genelde sabıka aramaz.
.. bunu gör reis rica et günlük ödemede verirler

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Adli sicil kaydı ailme ve düzenleme var e devlette oradan başvuru yap ama öğlene kadar falan olmaz. 5 gün içinde dönüş alırsın silindi diye
Denetim bitmeden bişey alamaz bilmeden adama niye yorum yapiyo başkan denetimdeki adamın sicili nasıl silinecek

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Dost Allah yardımcın olsun bende işsizim kiram 18 binlira çocuk var benimde iki tane suç dosyam var ama daha sicilime işlemedi sicileme işlemeden işe girmem lazm benimde ilk suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay ama habg olmuştu ozamanlar zaten 6 senenin bile yatari yoktu ikinci sucumdanda 10 ay aldım fakat yeni infaz yasasından faydalandım girdi çıktı yapmadım sicilime daha işlemedi imza falanda yok bakalım nolacak ama ekime doğru genel af gelecek diyorlar dost belki ondan yararlanır sin silinir ozaman sabikan
Süt tesisi ne oldu

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Ben şaun açıktan çıkıp denetimdeyim ve işe bu şekilde girdim hacım boş boş konuşmayın bi
Lan kardeşim ne yattın ne ettin kilolarca dosya bitirdim sana dediğimi yap olmassa gel burda bana ana avrat şov

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,312
113
Sicilin tamamen silinmiyor olum siz neyi anlamıyonuz ya. Mk akıl veren kendime sokayım. Ne hali varsa görsün

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Ne şekilde girdin ne diyosunki sen degistirebilir diyorum saatini çalıştığı yeri imza attığı karakolu sen ne dedin onu anlamadım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
İnşallah genel af gelecek dost sabret

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,878
675
113
Işıklarda su satsan yine cıkartırsın 800 TL’yi 101 bim tarzı marketlerden al satış ışıklarda reis yanlış anlama iki üniversite mezunuyum inşaatta çalışıyorum sigortasız bir şekilde akşamları da mısır satıyorum parklarda iki icra dosyam var hiçbir yer almıyor işe
kazandığın parayıda burada veriyosun bunu eklemeyi unuttun