Ben saydım yüzde 93 ü.bu ne böyle sitenin %80i sabıkalı. 4 ayrı yaralamadan aldıysa diyecek bir şeyim yok.
Ben saydım yüzde 93 ü.bu ne böyle sitenin %80i sabıkalı. 4 ayrı yaralamadan aldıysa diyecek bir şeyim yok.
anlamadım ki valla ben bir kere cimer şikayeti yaptım bir de ehliyet için gittim onun dışında emniyete adım bile atmadım ama forum maşallah 9. hariciye koğuşubu ne böyle sitenin %80i sabıkalı. 4 ayrı yaralamadan aldıysa diyecek bir şeyim yok.
Abi yaralama bir anlık sinir öfke de gasp ve dolandırıcılik da mı bir anlık sinir öfke. Ne dedi bu gün param yok çok asabiyim hemen birini çarp kaç mi yapayım dedi terbiyesizimgençler görsün, bir anlık sinir öfke hayatlarınızı nasıl değiştirebilir.
ben de hayatımda 1 kere gittimanlamadım ki valla ben bir kere cimer şikayeti yaptım bir de ehliyet için gittim onun dışında emniyete adım bile atmadım ama forum maşallah 9. hariciye koğuşu
Namus belasına gardaşBen saydım yüzde 93 ü.
He vallah agam vallah saymışam .
Birkaç haftaya parasızlıktan torbacıliga başladım diye konuyu güncellemez umarımBirde utanmadan yazmis arkadaslar boş yapmayın diye senin vatana topluma ne faydan olacak atalarimiz demis 1 kere yapan 1 daha yapar diye sen 4 kere yapmissin bundan sonra rahat duracagini garantisi yok sen o dereyi gecmissin guvenilmezsin ama genede umarim pisman olur yolunu acarsin
Bende sağ olsun babam yüzünden gittim hep , çoğu insan evladı ile sınanır bizde babam ile sınanıyoruz sağ olsun senede bir kere adliye nezaret cezaevi görmezse sağlığından oluyor 😅ben de hayatımda 1 kere gittim![]()
Problemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yokAbi yaralama bir anlık sinir öfke de gasp ve dolandırıcılik da mı bir anlık sinir öfke. Ne dedi bu gün param yok çok asabiyim hemen birini çarp kaç mi yapayım dedi terbiyesizim
Bak ona saygım sonsuz oradada yazdımNamus belasına gardaş
Adamın kare köküProblemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yok![]()
Sorunlar konuşarak hallolsaydı ormanın kralı papağan olurdu kardeşProblemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yok![]()
Yaralamadan aldım 4 tane
Ya yaraladığı biri ölseydi kimin hakki var ki bu dünyada Allah in can bahşettiği cani ondan izinsiz almaya 4 defa aynı suçu işlemiş o insanlardan biri ölse bakalim o zaman nasil bir suçluluk psikolojisine girecekti bu iflah olmaz anladim kadariylan bir mumini öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir Allah hidayet versin dicek baska söz yokBirde utanmadan yazmis arkadaslar boş yapmayın diye senin vatana topluma ne faydan olacak atalarimiz demis 1 kere yapan 1 daha yapar diye sen 4 kere yapmissin bundan sonra rahat duracagini garantisi yok sen o dereyi gecmissin guvenilmezsin ama genede umarim pisman olur yolunu acarsin
Dmekki papağanın aslanla bir derdi yokmuşSorunlar konuşarak hallolsaydı ormanın kralı papağan olurdu kardeş