http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,392
8,016
113
Girdi çıktı mı aldı
2 ay yattı mahkeme günü geldi hakim ailesine zararı karşılayın 40 bin verin çıkartalım dedi 40 bin lira avukata ödeme yaptılar çıkardı. O anki maddi zarar zaten 65-75 arası idi üstüne birde darp 3 gün hastanede yattı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,548
13,530
113
iş ailene uzandı mı o anda ne olacağını kestiremiyorum, eşine çocuğuna. iyi öldürmemişsin lavuğu kontrol etmişsin kendini.
Edemedimde cok guvendigim kardeşim vardı o cocuk tuttu beraber 1 bucuk sene gittik geldik mahkemeye allah ondan razı olsun nasip ogleymis cinayette olabilirdi sonra zaten kactilar bende gerek duymadim ötesine laf atmis esime temasli bir durum olsa allah muhafaza sonuc belliydi insan serefi namusu icin yasar yanlis yapar hata yapar telafi eder ama bu isler sikinti

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
653
136
43
Arkadaşlar merhaba
Kabarık
Sabıka yüzünden çoğu işyeri almıyor
Şimdi denetimli serbestlik görüyorum
Haftanın 4 günü imza ve ayda bir seminer var

İmza 16 .00 arası ve bunu değiştirmiyorlar
Bu sebeple çift vardiya ise girmem neredeyse imkansiza yakın

E haliyle ayda bir seminer olduğu için de isyerleri olumsuz diyip gönderiyor sabıka da cabası

Bugün de öğlen 12 ye kadar sigortalı işe girip sigorta kağıdını denetimli serbestlik müdürlüğüne iletmezsem yarın sabah kamu yararına ise gönderiyor ücretsiz çalışma olarak öğlene kadar

Şimdi tavsiyeniz nedir iskurdayim şuan hükümlü kadrosu yok denmekte

Çıktım moralim sifir elde avucta yok
İntiharın eşiğine geldim eşimde rahatsız
Öneriniz nedir kiram 13 bin TL e erzak ve günlük 800 lira kazandiracak bı part time is öğleden sonra öneriniz ne olur

Arkadaşlar boş yorum lütfen yapmayın kendinize saklayın Allah'a emanet olun
Yurt dışına kaçak yollarla git ırgat gibi çalış

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
154
43
4 kişiyi yaralamış bir de utanmadan boş yorum yapacaklar yapmasın yazmış. bugün 4 kişiyi yaralayan yarın gider cinayet de işler bir anlık öfkeyle oldu diyip. senin gibi elemanların yeri hapistir iş yerleri değil
Kardeş aynısını yaşamadan Rabbim senin canını almasın sana duam budur bı kulun ahını alma

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,304
20,888
113
Usta sen kendi vicdan mahkemende kendini haklı görüyor olabilirsin ama dünya böyle bir yer değil hiç bir işveren seni tanımıyor sonuçta sen basvuru yaptığında adamlar kağıt parçalarından senin hayatını inceliyorlar o yüzden normal iş bulamaman kendini adamların yerine koysan inan sende kendini ise almazdin umarım herşey gönlünce olur hatalar insan icin

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,777
9,501
113
Kardeş aynısını yaşamadan Rabbim senin canını almasın sana duam budur bı kulun ahını alma
kardeş aynısını 4 kere yaşayacak psikopat yok aramızda. Bir kerede pişman olmamışsın, 2 kerede olmamışsın. 4 olmuş. Sen bildiğin psikopatsın. Bizim sana duamız da şu, sevdiğin, ailen, anan, bacın, evladın senin gibi psikopatlarların yanında dolansın sokakta, kendilerini bir dk güven içerisinde hissetmesin.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,548
13,530
113
Toplam 6 yıl 3 ay
Bulaşma dostum kimseye bak 4 kere olmus bence sende kusur mevcut sinirine hakim ol değmez yasin kac bilmiyorum ama degmez temiz sayfa ac hayatina bak pismanliklarin olsun gerisi düzelir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,867
2,150
113
Hocam 4 kere yaralamada diyorsunuz psikiyatriye gidebilirsiniz belki elinizdee değildir hasta olabilirsiniz rapor verebilirler

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
3,017
113
Arkadaşlar merhaba
Kabarık
Sabıka yüzünden çoğu işyeri almıyor
Şimdi denetimli serbestlik görüyorum
Haftanın 4 günü imza ve ayda bir seminer var

İmza 16 .00 arası ve bunu değiştirmiyorlar
Bu sebeple çift vardiya ise girmem neredeyse imkansiza yakın

E haliyle ayda bir seminer olduğu için de isyerleri olumsuz diyip gönderiyor sabıka da cabası

Bugün de öğlen 12 ye kadar sigortalı işe girip sigorta kağıdını denetimli serbestlik müdürlüğüne iletmezsem yarın sabah kamu yararına ise gönderiyor ücretsiz çalışma olarak öğlene kadar

Şimdi tavsiyeniz nedir iskurdayim şuan hükümlü kadrosu yok denmekte

Çıktım moralim sifir elde avucta yok
İntiharın eşiğine geldim eşimde rahatsız
Öneriniz nedir kiram 13 bin TL e erzak ve günlük 800 lira kazandiracak bı part time is öğleden sonra öneriniz ne olur

Arkadaşlar boş yorum lütfen yapmayın kendinize saklayın Allah'a emanet olun
Senin gibi insanların nefes almaması lazım, herif suç makinası hapisten çıkmaması lazımken iş bulamıyor diye konu açıyor bu ülkede kafayı yersin yeminle

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,867
2,150
113
Senin gibi insanların nefes almaması lazım, herif suç makinası hapisten çıkmaması lazımken iş bulamıyor diye konu açıyor bu ülkede kafayı yersin yeminle
Hoca herkesi kötülemeyin belkide sinir problemleri vardır elinde değildir psikiyatri de biz buna psikoz hastalığı diyoruz psikos hastalarinin cezai ehliyeti yok belkide hasta olabilir kimseyi yargılamayin hor görmeyin hepimizin başına gelebilir

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,298
939
113
elbette seni kimse işe almaz bende olsam bende almam ne malum gelip benide yaralamayacağın 4 kere yaralama var sicilimden silinir mi diyosun bide

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
3,017
113
Hoca herkesi kötülemeyin belkide sinir problemleri vardır elinde değildir psikiyatri de biz buna psikoz hastalığı diyoruz psikos hastalarinin cezai ehliyeti yok belkide hasta olabilir kimseyi yargılamayin hor görmeyin hepimizin başına gelebilir
Hayırdır kardeşim benim sinir problemim var diye kasap gibi herkesi doğrama hakkım mi var ABD de olsa bunun kafasina sıkarlardı

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
İş yerinde birisi senin istemediğini yapmadı diye adamı öldüresiye dövebilirsin sende o potansiyel var 4 kere adam yaralama nedir arkadaş