http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,365
1,975
113
Problemleri konuşarak halletmek yerine üzerine gidersen daha fazla problem yaratırsın. Konuşarak hallolmuyorsa egonu kenara bırakıp onun haklı olduğunu söyleyip ortamdan ayrılacaksın. Hala hallolmuyorsa artık yapacak bir şey yok :)
İlk suçta hakim birdaha yapma evladım adam: tabiki ikincide hakim:bak iki oldu yapma adam:birdaha olmaz efendim. 3 oldu 4 oldu. Konuşmakla olmuyor demekki

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,018
113
Sorunlar konuşarak hallolsaydı ormanın kralı papağan olurdu kardeş
Konuşmayı bildiğin sürece her türlü problemini halledersin, biraz zeka lazım sadece karşındaki insanı tart, hangi türden konuşma ile anlayacağını öğren ve ona göre konuşma yap. Gerçi Türkiye şartlarında çıkan diziler filmler belli, insanlar üzerinde nasıl algı yapıyorlar. Adam gidip onları örnek alırsa, görüntü ortada. Bu arada papağan sadece duyduğunu tekrarlar, düşünmez, analiz etmez :)

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,777
9,501
113
Ya yaraladığı biri ölseydi kimin hakki var ki bu dünyada Allah in can bahşettiği cani ondan izinsiz almaya 4 defa aynı suçu işlemiş o insanlardan biri ölse bakalim o zaman nasil bir suçluluk psikolojisine girecekti bu iflah olmaz anladim kadariylan bir mumini öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir Allah hidayet versin dicek baska söz yok
la zaten bunların içeriden çıkmaması lazım aynı suçtan 4 tane sabıkası var, bir de isyan ediyorlar iş bulamıyorlar diye. Senin çoluğun çocuğun olsa senin gibi adamın yanına salar mısın mesela diye sormak lazım bunlara. Psikopatlarla yaşıyoruz her gün, allaha emanet bir hayat.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,394
8,016
113
Konuşmayı bildiğin sürece her türlü problemini halledersin, biraz zeka lazım sadece karşındaki insanı tart, hangi türden konuşma ile anlayacağını öğren ve ona göre konuşma yap. Gerçi Türkiye şartlarında çıkan diziler filmler belli, insanlar üzerinde nasıl algı yapıyorlar. Adam gidip onları örnek alırsa, görüntü ortada. Bu arada papağan sadece duyduğunu tekrarlar, düşünmez, analiz etmez :)
Reis sen konuş tüm dünya sussun 👑👑👑💥💥

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,365
1,975
113
Sabıkalı birisine zor iş verirler tek suç değil birde birden çok. Bir iş yerine başvuru yaptın mı e devletten sicil kaydı falan istiyorlar zaten herşey ortada görünüyor. Sonra diyecekleri şey biz sizi ararız.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,394
8,016
113
la zaten bunların içeriden çıkmaması lazım aynı suçtan 4 tane sabıkası var, bir de isyan ediyorlar iş bulamıyorlar diye. Senin çoluğun çocuğun olsa senin gibi adamın yanına salar mısın mesela diye sormak lazım bunlara. Psikopatlarla yaşıyoruz her gün, allaha emanet bir hayat.
Reis onun için evden iş yerinde forum sanal ortam ve tekrar ev pazardan pazara aile ile vakit geçiririm, başım önde gider gelirim haaa gücüm yetmediğinden mi elhamdülillah vurdum mu boğayı osurturum ama hep diyorum ben aciz bir insanım öyle bilsinler. Geçen sene 18-19 yaşındaki çocuk bariz omuz attı arkama bile bakmadım

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,548
13,530
113
Ya yaraladığı biri ölseydi kimin hakki var ki bu dünyada Allah in can bahşettiği cani ondan izinsiz almaya 4 defa aynı suçu işlemiş o insanlardan biri ölse bakalim o zaman nasil bir suçluluk psikolojisine girecekti bu iflah olmaz anladim kadariylan bir mumini öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir Allah hidayet versin dicek baska söz yok
Ogle dostum ben agir cezada yargilandim esime is yerinde taciz girisimi oldu adami buldum kemerle dövdüm çırılçıplak soydum kis ortasinda kiyafetlerini yaktim 3 tane kemigi kirikti adamın ama hakliydim davamda olduredebilirdim 1 bucuk sene mahkemem sürdü tutuksuz yargilandim adli kontrol ile hags ile birakildim suc icleseysen namus yada aile olmali gerisi boş

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,018
113
Ogle dostum ben agir cezada yargilandim esime is yerinde taciz girisimi oldu adami buldum kemerle dövdüm çırılçıplak soydum kis ortasinda kiyafetlerini yaktim 3 tane kemigi kirikti adamın ama hakliydim davamda olduredebilirdim 1 bucuk sene mahkemem sürdü tutuksuz yargilandim adli kontrol ile hags ile birakildim suc icleseysen namus yada aile olmali gerisi boş
ha bak bunu ben de yapardım şahsen bu başka 4 ayrı yaralama başka.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,394
8,016
113
Zaten ülkede ciddi birşey olmazsa yatma çok yok. İndirim falan derken serbest. Malum kişiye sovsen daha fazla ceza alırsin
21 tane dosya yaralama gasp hırsızlık çete uyuşturucu torbacilik avukatla tek tek baktık ama bu ülkede baklava çalan insana 5 yıl veriliyor. Efendi insanı harcarlar şerefsiz insana hayat yaşatırlar adalet bundan ibaret

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
276
63
İlk sayfayı okudum sadece ne hayatları var insanların mk

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,548
13,530
113
ha bak bunu ben de yapardım şahsen bu başka 4 ayrı yaralama başka.
İnanmayan olabilir gaspada soktular ama alnimiz ak basimiz dik çok şükür atarim iddianameye kadar gerisi bos isler rahat duracaksin hadi insalik hali yaptin 2 olmamali akillanacaksin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,386
113
Zaten ülkede ciddi birşey olmazsa yatma çok yok. İndirim falan derken serbest. Malum kişiye sovsen daha fazla ceza alırsin
Bizde bir arkadas vardi bundan 10 sene önce dükkandan yanlış hatirlamiyorsam 1 elma çalmıştı çocuk 9 sene icerde yatti adam öldürene ise 6 yıl ceza verdiler gözlerimlen şahit oldum ben o an turkiyede adalet kavramının olmadığını anladim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,394
8,016
113
Bizde bir arkadas vardi bundan 10 sene önce dükkandan yanlış hatirlamiyorsam 1 elma çalmıştı çocuk 9 sene icerde yatti adam öldürene ise 6 yıl ceza verdiler gözlerimlen şahit oldum ben o an turkiyede adalet kavramının olmadığını anladim
Diyorumya kanka efendi isen ufak tefek suç işlediysen direk içeri atıyorlar sabikan kabarıksa salıyorlar içeride uğraşamayız diye

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,018
113
İnanmayan olabilir gaspada soktular ama alnimiz ak basimiz dik çok şükür atarim iddianameye kadar gerisi bos isler rahat duracaksin hadi insalik hali yaptin 2 olmamali akillanacaksin
iş ailene uzandı mı o anda ne olacağını kestiremiyorum, eşine çocuğuna. iyi öldürmemişsin lavuğu kontrol etmişsin kendini.