- 2,670
- 1,136
- 113
43 yaşinda ne askeri la anlamadım bunu gecıkmeli gitsen oda olmaz ordami çalisiyon sen napiyon ne demek istedin 🤣
Kesinlikle başkan yeter ki parası olan birini görsün. Kendi hesabını boşaltır, arkadaşının hesabini bosaltmadan da duramaz. Üniversitede yapmıştım 100-200₺ idi ama asla yapmadım bir daha bunun farkındalığı olması lazım. Hâlâ utanırım.Okuduğum en güzel çıkarımlardan biri. Kumarbaz adam dünyanın en inandırıcı yalanını söyleyebilir. Gece rüyasında bile kurgu yapar. Manipülasyon ustasıdır. Söylediği yalana kendi de inanır zamanla. Bu kumardan daha tehlikeli.
Yarbaymış albaydan borç almış43 yaşinda ne askeri la anlamadım bunu gecıkmeli gitsen oda olmaz ordami çalisiyon sen napiyon ne demek istedin 🤣
Askersin birde kumar için ondan bundan borç alıyorsun. Diyecek çok şey var ama gerek yok . Ayıkla pirincin taşınıArkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Evet bu da var @Daimon bence konu kapansınBu konuyu açan arkadaş yalan söylüyor belki biri acır 100/200 TL atar umuduyla açmış konuyu
Kumara yeni başlamış muhtemelen daha ders almamışKaybedeceğini düşünerek borç alman gerektiğini bilmiyordun heralde geçmiş olsun
Kamuflaj içinde ekran resmi atar mısın ? Kahveden yazmadığını nereden bilelim yani !Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
bencede kumar oynayan bagımlı adam bu yasadıklarını anlatmaz bu sekılde bende cok borc alıp kaybettım arkadas cevreme bıle soylemedımOlm sen kesin yalan konusuyon ha duygu sömürüsü yapıp milletten para koparma peşindesin bı dediğin bı dediğini tutmuyor aq
Beter ol neyine guvendinde kumara borç yaptınArkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm