Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
43 yaşinda ne askeri la anlamadım bunu gecıkmeli gitsen oda olmaz ordami çalisiyon sen napiyon ne demek istedin 🤣

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Okuduğum en güzel çıkarımlardan biri. Kumarbaz adam dünyanın en inandırıcı yalanını söyleyebilir. Gece rüyasında bile kurgu yapar. Manipülasyon ustasıdır. Söylediği yalana kendi de inanır zamanla. Bu kumardan daha tehlikeli.
Kesinlikle başkan yeter ki parası olan birini görsün. Kendi hesabını boşaltır, arkadaşının hesabini bosaltmadan da duramaz. Üniversitede yapmıştım 100-200₺ idi ama asla yapmadım bir daha bunun farkındalığı olması lazım. Hâlâ utanırım.

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
428
83
Harbiden malmissin kardeşim 10k daha borç al belki kapatirsin borcu

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
428
83
Bu konuyu açan arkadaş yalan söylüyor belki biri acır 100/200 TL atar umuduyla açmış konuyu

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,594
1,307
113
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Askersin birde kumar için ondan bundan borç alıyorsun. Diyecek çok şey var ama gerek yok . Ayıkla pirincin taşını

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,966
1,699
113
Burada elemanın konusu gerçekçi değil ve mantıksız akılsızca fakat burada borç parayla oynanır mı borç almasaydın diyenlerin büyük çoğunluğu yarın yeni bir banka uygulaması çıksa alışveriş limiti verse hemen nasıl bozarız diye doldurur burayı

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,070
1,719
113
Yalanların sonu gelmez doğrusu ne demedikçe

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,816
113
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Kamuflaj içinde ekran resmi atar mısın ? Kahveden yazmadığını nereden bilelim yani !

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
1,290
113
Finlandiyada askersin herhalde 10k borç almak ne demek tertiplerinden nereden buluyor asker adam 10k parayı

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
G3’ü sat komutanlar bişey demez eski silah zaten

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Ne yalan uydurup aldigini cok merak ettim

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
210
43
Akraba arkadaş varsa anca onlardan borc, yoksa durumu açıkla süre iste. Bi şekilde bulmaya çalış

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
697
113
aılene soyle verıcek kotu duruma dustum dıye hata yaptım dıyınce verırler

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
697
113
Olm sen kesin yalan konusuyon ha duygu sömürüsü yapıp milletten para koparma peşindesin bı dediğin bı dediğini tutmuyor aq
bencede kumar oynayan bagımlı adam bu yasadıklarını anlatmaz bu sekılde bende cok borc alıp kaybettım arkadas cevreme bıle soylemedım

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Beter ol neyine guvendinde kumara borç yaptın

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
314
63
dilin de yanmamıştır bu arada. bir gizli bir hayırsever çıkıp trink, holiganına 2 bin lirayı düşse, 500-500 dedede yersin. hayır yani askerde itin deliğine girip çıkıp haftada 600-700 alıyorken... bu paralar inandırıcı gelmedi, gerçekse de çekinme söyle arkadaşına ne halt yediğini. askerde olup da 10k-10k askerdeki arkadaşına sorgusuz para gönderen birinin tuzu kurudur, idare et diye harçlığını da gönderir diye düşünüyorum.

askerdeki kişi: 20 bin lirayı harcayacak zaman-mekan bulamayacak kadar işi başından aşkın olan vatandaş. anca yakarak imha edebilir o parayı kumar haricinde.