- 50
- 28
- 18
Az ama sonuçta ihanet etti 500Kaç para verdin dostum
Az ama sonuçta ihanet etti 500Kaç para verdin dostum
Yap bi kupon keyfine bak 3 kuruşluk insanla uğraşmana değmezBilgisi yok ama hayatı maf oldu şimdi komutanını arasam dayak yer askerliği yanar çıkınca da ben alırım onu tekridag da birde benden yer sonra karakola veririm
Borç vermedim ticaret yaptım parayı aldı ticareti bitirdiYav 500 lira için adam mı dövecen, dolandıran ayrı fakir, hem cep olarak, hem beynen, sen ayrı fakir. Üzüleceğin parayı borç verme o zaman. Verdin mi parayı unutacaksın.
DeğmezDeğmezler s**** yerine koyduk dolandırılmak koyuyor işte insana babasını aradım babasıyla konuştum babası saf cahil birisi gariban babasıda
Zabıtayım da ben bişeyler ateşler misinolum siz manyak mısınız forumda herkes bilir, böyle askerim bilmem neyim param yok çarşı izninde iş bulur muyum zart zort konu açarlar kimden ne koparırsam diye sonra da herkesi engellerler
İyi milleti dolandırsın sonra bide haklı gibi üste çıksın bu nasıl bir kafa yapısı ?500tl için adamı işinden etsen gelir o seni vurur. Hareketlere bak
Gitsin mahkemeye versin. Dövecem edecem boş boş konuşuyorİyi milleti dolandırsın sonra bide haklı gibi üste çıksın bu nasıl bir kafa yapısı ?
Albaya cik ondanda borc isteArkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
git komutanın silahını al kafana sık.Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm