Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
43 yasindami askflere gittin

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
Askerdeysen silah vermislerdir kafana sık kurtul 😁
ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama şuan adam belkide düşünmekten herşeyi yapıcak kıvama gelmiş sende aklına değişik değişik fikirler getiricen bizzat askerde yaşadım çocuk nöbette kafasına sıktı anası babası kim bilir ne hale gelmiştir bide utanmadan çok komikmii gibi gülücük koyuyosun sana çok temiz söverdimde kurallar.hocam senin konuya gelincede girme zamanın olursa akşam iştimasından sonra kod falan kovala 3,5 borç aldıklarınada söyle devrelerin olan olmuş ödersin dönünce bi işe girip paradan önemli çok şey var bu hayatta kafana takma inan elimden gelse yardımcı olmak isterdim ama hepimiz birbirimizden beteriz borç konusunda allaha emanetsin

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,024
4,421
113
İyi bok yedin aferin

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Arkadaş devre kaybı galiba yada çift hesabı var... Ne yazıkki bizim milletimiz böyle insanlara yardım etmeyi sever ama ne yazıkki arkadaş bunu kullanarak başka bir ödemesini yapmayı planlamış olabilir. Bu kumar malesef insanı her duruma sokuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
404
83
ben 2022 şubatta askere gittim haziran sonunda 1 ay kala askerliğin bitmesine devrem 180k birikiminin hepsini kaybetti 250 binde kredi çekip kaybetti ne yapacam diye evlenecekrim askerden sonra duyarsa buju terk eder dedi geldi oturdu yanıma kıpkırmızı olmuş çarşı izninde çocuğu çıkardım dışarı yemek falan yedik git dedim ailene söyle bunalıma girme kumarı bırak ailen yanında olur git dürüstçe söyle dedim dediğimi yaptı aileside bi daha yapnayacağına söz verirsen arkandayız dedi başka seçenek yok yani dostum

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Bu nasıl askerlikmiş Norveç'te falan mı yapıyon askerliği 10 bin 10 bin borç veren mi ararsın telefonla girip slot oynayanmı ben askerlikte kablolu telefon göremedim adamlar slot oynuyo herkesin cebinde de 10 bin nakit helal olsun
Ulan ben askerde tuşlu telefonla çeken yer ariyordum arama yapmak için, sigara paramiz yotku cebimizde para verenimiz sayiliydi..

Z kuşağı enteresan yoktan para var edip yiyor enteresan rahatlık

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
yapman gereken tek şey aile büyüklerine durumu anlatmak. Şimdi forumdan birisi çıkıp al kardeşim şu 30 bini öde borçlarını dese bile sen o 30 bini dur ben şurada 30 u 40 yapayım 10 bin cebime kalsın çarşı iznimde mahalleye uğrayayım diyip geri kaybedersin.

Speedy

SARI LACİVERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,012
1,986
113
Gecmis olsun.. Sımdı o çocuğa ne dıycen ıstıcek parasını askersınız bıde

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
1,608
113
Ava cıkmış bu kişi askermiş falan filan hep dümen ailesi hiç para atmamışta kaç yaşındasın 3 kuruş için onur gurur hiçe sayılır mı ya belki birqz agır konuştum ama ayıptır yani yalan söyledin nillet sana 3 5 bişey verdi diyelim napıcan zengin mi olcan bence bu kişi ban yemeli

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
383
63
buradan alacağın 200-300 lira için o kadar yalan söylemeye değer mi? yalan söylemiyorsan bile yine 200-300 lira için bu kadar kendini acındırmana değer mi?

pilotadam16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
28
18
Neyse salak heryerden engel attı hemşerim diye ses çıkarmadım ama dolandırma yi yediremez insan başına neler gelecek bilmiyor