Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Ah be kardeşim naptın yav ben askerde kendime engel olamam belki diye telefon götürmedim tam 7.5 ay tuşlu telefonla radyodan şarkı dinledim yani nasıl yapıyorsunuz böylr şeyleri neyse olmuşla ölmüşe çare yok anana babana değil de bi kuzen yiğen öyle birinden iste bari aileni üzme geçmiş olsun umarım ders olur sana

Bremin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
159
43
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Tmm

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Giden para olsun önemli değil önemli olan ihanet etmesi ailesiyle bizzat görüştüm zaten
Mahkemeye ver. Askerlikte böyle seylere acımıyorlar işinden olur o zaman ama yok şöyle yapacam böyle dövecem falan olmaz. Mahkeme aç gerçekten askerdeyse senle uzlaşmak için her şeyeni verir

pilotadam16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
28
18
birde evin tek erkek çocuğu kalanı hep kız kardeşleri babasına bu mu destek çıkacak Allah'ın dolandırıcı si

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm

yasandı borclar askerlıkden sonra odendı guzelce konujsucaksın evıme doneyım hemen oducem dıceksın sdfds ben oyle dedm ama kucukdu benmkıler 2500 3000 en buyuk hata orda telefon alman olmus dostm bende cok yedm kantınden cıkmıyordm ama ıste allah bı turlu gerı alıyor senden onu duzgunce ya aılene anlat yada cocuklardan askerden sonra ıcın zaman ıste ama bence aılene soyle yoksa daha da kotu olur hersey komutan lar duydugu an rezıl olursun.

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Adam trol nerden buldunuz aylar onceki konuyu bide uzuldunuz ah vah cekionuz 🤣

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
244
63
Askerde kim kime 10000 borç verir.

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
244
63
Daha çok can yakar bu kişi. Alışkanlık etmiş.

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
380
63