- 42,478
- 11,678
- 113
Kestirip travesti olur vurdurarak kumar parasini bulurBeyler Bir de bu çocuk 2003'lü düşünün yani bu yaştaki insanlar böyle yapmaya başlıyorsa gelecekte neler olur
Kestirip travesti olur vurdurarak kumar parasini bulurBeyler Bir de bu çocuk 2003'lü düşünün yani bu yaştaki insanlar böyle yapmaya başlıyorsa gelecekte neler olur
Anladım dostum haklısınAz ama sonuçta ihanet etti 500
TmmArkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
🤔Kestirip travesti olur vurdurarak kumar parasini bulur
Mahkemeye ver. Askerlikte böyle seylere acımıyorlar işinden olur o zaman ama yok şöyle yapacam böyle dövecem falan olmaz. Mahkeme aç gerçekten askerdeyse senle uzlaşmak için her şeyeni verirGiden para olsun önemli değil önemli olan ihanet etmesi ailesiyle bizzat görüştüm zaten
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Biri 500 lira vermiş. Konuyu açan kişi de parayı alıp engellemiş.Adam trol nerden buldunuz aylar onceki konuyu bide uzuldunuz ah vah cekionuz 🤣
Bı 20 30 daha borç bul ne yapıp edip onu her türlü katlarsinÇıkmıyor kredi işte çıksa