Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Yav 500 lira için adam mı dövecen, dolandıran ayrı fakir, hem cep olarak, hem beynen, sen ayrı fakir. Üzüleceğin parayı borç verme o zaman. Verdin mi parayı unutacaksın.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
olum siz manyak mısınız forumda herkes bilir, böyle askerim bilmem neyim param yok çarşı izninde iş bulur muyum zart zort konu açarlar kimden ne koparırsam diye sonra da herkesi engellerler

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,900
8,073
113
olum siz manyak mısınız forumda herkes bilir, böyle askerim bilmem neyim param yok çarşı izninde iş bulur muyum zart zort konu açarlar kimden ne koparırsam diye sonra da herkesi engellerler
Zabıtayım da ben bişeyler ateşler misin :D slkddjdhd

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
500tl için adamı işinden etsen gelir o seni vurur. Hareketlere bak

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Forumda nereye baksan üyeler arası para alışverişi kesinlikle yasaktır yazıyor.Yani hala o beni dolandırdı,bu beni dolandırdı yazanlar var.Sağlık olsun bu bana ders oldu de geç.Dolandırılmaya meyillisiniz demekki.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Admin niye böyle konuları tutar anlam veremiyorum gizliden gizliden millete dileniyor işte

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
716
227
43
Bu askerde birtek benmi para yememişim amk on lira aylığım vardı ona bile dokunmamıştım

pilotadam16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
28
18
Giden para olsun önemli değil önemli olan ihanet etmesi ailesiyle bizzat görüştüm zaten

ykahraman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
54
28
Baban annen varsa onlarda işte yapicak bişey yok

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Albaya cik ondanda borc iste

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
git komutanın silahını al kafana sık.

pilotadam16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
28
18
Beyler Bir de bu çocuk 2003'lü düşünün yani bu yaştaki insanlar böyle yapmaya başlıyorsa gelecekte neler olur