http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Battı

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,357
4,122
113
@makina123 eski günlerin hatırı haydi seç bizi

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,357
4,122
113
portakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalım
Ahahaha daş daş 😹

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,863
10,753
113
Kardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.
Ancak firari olduğun için bankalara yatır çek yapamıyorum mecburi istikametten bonus kovalıyorum.
Ama sana şunu söyleyeyim 4 Mayıs'ta gürcistana gideceğim buyur gel senide misafir edeyim sonra donum varmıymış yokmmuymuş onu orda tartışalım olur mu?
aynen kanka sulalemi alabilecek parayı bırak cebinde 10 tl varmı bi bak önce laflarına dikkat et ağzımı bozdurma kaybol

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,317
7,021
113
Ancak firari olduğun için bankalara yatır çek yapamıyorum mecburi istikametten bonus kovalıyorum.
Ama sana şunu söyleyeyim 4 Mayıs'ta gürcistana gideceğim buyur gel senide misafir edeyim sonra donum varmıymış yokmmuymuş onu orda tartışalım olur mu?

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,582
3,604
113
portakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalım
Olurda 2.3 milyon vurursan bir piskolojik destek almayı unutma

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,152
1,061
113
aynen kanka sulalemi alabilecek parayı bırak cebinde 10 tl varmı bi bak önce laflarına dikkat et ağzımı bozdurma kaybol
Bilader ben sana kötü birşey yazmadım.

Sen bana durup dururken don mon mevzusuna girdin .

Ayrıca ağzını bozarsan karşılık alırsın benim için problem yok .

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,848
9,612
113
kaça anlaştın sınırı geçmek için :)

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,317
7,021
113