- 3,357
- 4,122
- 113
@makina123 eski günlerin hatırı haydi seç bizi
Niye firariler forumda gezemez mi?Pujahaaj ondan burda geziyor firari😆
Ahahaha daş daş 😹portakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalım
aynen kanka sulalemi alabilecek parayı bırak cebinde 10 tl varmı bi bak önce laflarına dikkat et ağzımı bozdurma kaybolKardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.
Ancak firari olduğun için bankalara yatır çek yapamıyorum mecburi istikametten bonus kovalıyorum.
Ama sana şunu söyleyeyim 4 Mayıs'ta gürcistana gideceğim buyur gel senide misafir edeyim sonra donum varmıymış yokmmuymuş onu orda tartışalım olur mu?
La desene portakalı bosver simdi puahaportakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalım
Kardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.
Ancak firari olduğun için bankalara yatır çek yapamıyorum mecburi istikametten bonus kovalıyorum.
Ama sana şunu söyleyeyim 4 Mayıs'ta gürcistana gideceğim buyur gel senide misafir edeyim sonra donum varmıymış yokmmuymuş onu orda tartışalım olur mu?
Olurda 2.3 milyon vurursan bir piskolojik destek almayı unutmaportakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalım
Ne D:ben bi sıcıp geliyom beyler kabız olmuşum
sana da pembe iyisinden bir pazar donu alacağım söz giy giy gez yazın terletmez kışın üşütmezOlurda 2.3 milyon vurursan bir piskolojik destek almayı unutma
Roll yaptırcan demi bana😆😆ben bi sıcıp geliyom beyler kabız olmuşum
Kabzetme simdi bizi sende varyaben bi sıcıp geliyom beyler kabız olmuşum
Pujahaaj önce sigara sonra zıçma 3 ortadan gidiş rol bitti 😂ben bi sıcıp geliyom beyler kabız olmuşum
Bilader ben sana kötü birşey yazmadım.aynen kanka sulalemi alabilecek parayı bırak cebinde 10 tl varmı bi bak önce laflarına dikkat et ağzımı bozdurma kaybol
kaça anlaştın sınırı geçmek içinKardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.
ben bi sıcıp geliyom beyler kabız olmuşum
Tırcı doslarımız var sağolsunlar.kaça anlaştın sınırı geçmek için![]()
3 eşşek 5 davar 2 koyun 😂kaça anlaştın sınırı geçmek için![]()