- 8,150
- 5,477
- 113
Bi rolcu bide garibanlara 100 liramı ateşlesek makine kardeş 😃
56 oranlık kuponum var basacak para bulamıyook
Sans jest bonusu hçbir site vermiyor dostum ugrasmamak lazımbBen şans jest bonusu istemekten yoruldum artık sitelerden
Keşke bu miktarlara ulaşabilsem
Rolle talibimyok 20 olsa nolur olmasa nolur bize büyükk lazım hırs yaparsam 5 dakika sürmez biter bana 3 5 milyon lazım heyecanlanıp sonunda başardım diyebilmem icin
betgar veriyor dost aklınızda bulunsun ben 200 bin çektim ya birkaç ay önce buna rağmen 1 ay kadar once 5 10 k kaybıma 1k sans bonusu ekledi kayip oldu ama eklediler sonuc olarak baskası olsa eklemezdi o kadar cekime paso kardayım burdaSans jest bonusu hçbir site vermiyor dostum ugrasmamak lazımb
O miktarı kazansanda her site odemez önce günü kurtarmak lazımyok 20 olsa nolur olmasa nolur bize büyükk lazım hırs yaparsam 5 dakika sürmez biter bana 3 5 milyon lazım heyecanlanıp sonunda başardım diyebilmem icin
😐🙄Bi rolcu bide garibanlara 100 liramı ateşlesek makine kardeş 😃
Makina kac kisi seçicen rol için 2 mi 3 mubetgar veriyor dost aklınızda bulunsun ben 200 bin çektim ya birkaç ay önce buna rağmen 1 ay kadar once 5 10 k kaybıma 1k sans bonusu ekledi kayip oldu ama eklediler sonuc olarak baskası olsa eklemezdi o kadar cekime paso kardayım burda
bugun olmaz ama 2 3 milyon vurup forumda paylaşacağım elbet bir günO miktarı kazansanda her site odemez önce günü kurtarmak lazım
2 kisi 1 k olacakMakina kac kisi seçicen rol için 2 mi 3 mu
Kisileri belirle dost millet boşa beklemesin dostbugun olmaz ama 2 3 milyon vurup forumda paylaşacağım elbet bir gün
2 kisi 1 k olacak
Kardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.dedi ve olmayan donunu peçete ile sildi
Sansın acık olsunbugun olmaz ama 2 3 milyon vurup forumda paylaşacağım elbet bir gün
2 kisi 1 k olacak
Yapabilirim dost bana yaptırırsancekim bekliyorum beyler sigara icip geliyorum 2dk
Pujahaaj ondan burda geziyor firari😆Kardeşim kusura bakma da 7 sülaleni satın alacak param var benim.
Ancak firari olduğun için bankalara yatır çek yapamıyorum mecburi istikametten bonus kovalıyorum.
Ama sana şunu söyleyeyim 4 Mayıs'ta gürcistana gideceğim buyur gel senide misafir edeyim sonra donum varmıymış yokmmuymuş onu orda tartışalım olur mu?
portakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik cik cik cik fatmacık cık cık cık yapalımKisileri belirle dost millet boşa beklemesin dost