- 30,831
- 17,001
- 113
Ondada para lazım 🤣 doeda Elizabeth idare edecek artıkSeks yap, rahatlarsın
Ondada para lazım 🤣 doeda Elizabeth idare edecek artıkSeks yap, rahatlarsın
Makina genemi battın yawherkese selam yine bir gece hüsran konusu ile karsınızdayım biraz önce bu aralar maddi sıkıntılar çekmeme rağmen 1250 tl ile egtde 65 bine yükseldim 3 tac bagladı 200 betten 2300 kasa varken 45 oldum sonra 61 de bırakacaktım cıktım 10 dk sonra geri oynadım ve kayip 1k betten farm attım bir umut 200 300 gelirse diye. Ben yine olmayan umutların içerisinde boğuldum arkadaşlar mutsuzum o paranın birazını forumdaki birkaç kisiye atacaktım kalanı kasa yapacaktım hayal oldu maalesef. herkese hayırlı geceler
Ne 21 iacil yazın uyucam yoksa
Tebrikleracil yazın uyucam yoksa
Rool yapmam ama para lazım makine kardeş😕21 oldum beyler rollcu seceyim mi
Ver costuralım forumu21 oldum beyler rollcu seceyim mi
dedi ve olmayan donunu peçete ile sildiKardeşim demek ki senin bu dünyada ki görevin kaybetmek o yüzden hiç ahlanıp vahlanma.
8 k ile sporda devam etsen en azından 30la çıkarsın.
İnsan bir yerden sonra dur demeli kendine.
Yok yaw geçende paslandı sonra cilalandıMakina paslanmış geçmiş olsun
Cekimi verdiysen İyi bari teselli oldu 60 k kayıbıncekim bekliyorum beyler sigara icip geliyorum 2dk
Ben şans jest bonusu istemekten yoruldum artık sitelerdenCekimi verdiysen İyi bari teselli oldu 60 k kayıbın
O zaman sen iyisin dost boyleYok yaw geçende paslandı sonra cilalandı
Sonra tekrar böyle olmuş
Kazanıyor ama durmasını bilmiyor
Mesela ben hiç kazanamıyom
Kazanmakda bir başarı
yok 20 olsa nolur olmasa nolur bize büyükk lazım hırs yaparsam 5 dakika sürmez biter bana 3 5 milyon lazım heyecanlanıp sonunda başardım diyebilmem icinCekimi verdiysen İyi bari teselli oldu 60 k kayıbın
Bekliyroum cabuk olcekim bekliyorum beyler sigara icip geliyorum 2dk